|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jabolcni sok
7.8.2009 6:43:29   
monika1
Zdravo!Mene pa zanima koliko ml soka dajete svojim malckom?Midva sva zacela po žličkah,zdaj pa bi ze spil celo steklenicko.Naj mu raje dam vec caja in manj sokov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jabolcni sok
7.8.2009 7:48:06   
Katy78
Jaz mu soka ne dajem. Kot majhen dojenček ni hotel piti nič drugega kot mleko, pozneje pa sem mu dajala vodo, v kateri sem mu kuhala jabolko, zdaj, ko pa je jabolko surovo, pa sem kupila Hippov jabolčni čaj in mu dam namesto 1 čajno žličko na 200ml namesto na 100ml, tako kot piše na embalaži, zato da je samo malo okusa (same vode noče, edino po žlički, tam gre pa 90% mimo). Moj popije od samo 50ml pa do 150ml na dan, čisto odvisno. Mu pa cucelj takoj vzamem iz ust ko vidim, da se začne afnat in "nalivat". Mogoče mu pa daš presladek sok (premalo razredčen) in bi ga zato kar pil in pil? 

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2009 7:55:40   
K_a_t_i
Kolk je pa star tvoj malček?
Mi smo mu mešali sok z vodo - 2deci vode in lih za okus soka (kak cm v lončku, ki ne poliva). Samega soka bi se jaz, dokler vleče po navadni steklenički s cucljem, raje izogibala.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2009 11:25:46   
monika1
Hvala za odgovore,15. avgusta bo star pet mesecev,Redcila sem mu 90 vode,20 soka.Potem pa mu bom raje caj dala.

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.