Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 19:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Obvezno mora biti podolgovata, pa pri peclju mora biti mehka. Pa ko potrkam na njo zadoni. Sem si pa za vsak slučaj kar dve iz Dalmacije pripeljala. Tam pa res ne moreš sfalit
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 19:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala, je bila res podolgovata zadnja sladka in mnjamsi. Vceraj sem eno v Mercatorju kupila in je prav brezvezna, kar brez okusa. Prav razocarana sem.
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 19:54:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vceraj sem eno v Mercatorju kupila in je prav brezvezna, kar brez okusa. Prav razocarana sem. Pejt v Interspar, se mi zdi, da imajo tam še najboljše, kar se tiče velikih tgovin. Drugače pa pri sadjarju, tam so vedno dobre, samo še enkrat dražje kot v trgovini.
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 19:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokakola IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vceraj sem eno v Mercatorju kupila in je prav brezvezna, kar brez okusa. Prav razocarana sem. Pejt v Interspar, se mi zdi, da imajo tam še najboljše, kar se tiče velikih tgovin. Drugače pa pri sadjarju, tam so vedno dobre, samo še enkrat dražje kot v trgovini. Ma sem mislila, da so kar vse dobre, zdaj, ko je glavna sezona. Dol sem jo kupila v vaskem Tommyu in je bila prva liga. Tako sem se jo veselila pojest, mnjamsi, zdaj sem pa prav kvalitetno razocarana.
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 19:58:17
|
|
|
|
katjes
|
Mi hodimo po lubenico samo še k vaškemu "šiptarju"! Še nikoli nas ni naplahtal, pa tudi drugo sadje in zelenjavo dobimo vedno zelo sočno in svežo!
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 19:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolš, da k meni prideš. Boš Omiško jedla
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 19:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokakola Najbolš, da k meni prideš. Boš Omiško jedla ves da padam na hrano . caki, te pomejlam.
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 21:30:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokakola ko potrkam na njo zadoni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 21:32:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 23:11:49
|
|
|
|
Gina
|
NIkdar ne kupim cele, vedno pol. Se vsaj malo vidi, kako zgleda. Pa diši. Vse sadje diši, če je dobro za jest. Če je brez okusa tudi vonja ponavadi nima.
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 6.8.2009 23:13:47
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Mi tud ne kupimo cele, nam ne znese pol vsega pojest. Čedalje več pa kupujem pri sadjarju čez cesto, me baš briga, če je dražje, vsaj dobim fajn sadje. Trgovine imajo včasih tak poden, da ne vem kako jih ni sram tistega prodajat.
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 7.8.2009 9:00:11
|
|
|
|
timoteja
|
Jaz vedno kupim razrezano, tako da se lepo vidi, kakšne barve je sredica, pa vzameš dva zapakirana kosa, če potrebuješ večjo količino. Men se zdi najbolj okusna takšna, ki je že temnordečkaste barve.
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 7.8.2009 11:35:09
|
|
|
|
petra88
|
u lidlu imajo tud dobre lubenice, sočne, sladke..
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 7.8.2009 11:50:10
|
|
|
|
PIRANJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin Nama je dal en človek iz istre dober recept. Čim večja je "muha" boljša je. takim lubenicam pravijo da je "ženska" in take lubenice težko dobiš v šparu, mercatorju,.... bolj ali manj samo na trgu,... nam se to vedno obnese in niti ena taka lubenica še ni bila brez okusa, in tudi manj pečk ima. Nalin, si tako prijazna in mi tupi glupi razložiš, kje ima lubenica muho? Je to na nasprotni strani od peclja? A veš, še nikoli nisem bila na to pozorna zato ne vem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2009 15:01:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati dobro lubenico? 7.8.2009 17:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hahahahaha sem se spomnila ene koze včerej v trgovini. Pride do sadje-mojstra (ki reže lubenice) in vpraša "Kera je sladka?". Ja itak tip vsako proba pa ma posortirane od bolj sladke proti gnili Sicer pa - nikol ne kupim cele lubenice, sem se že prevečkrat nasrala. Pol vzamem max, pa še to gledam, da so peške "ležijo v večjih luknjicah" oz. da je lubenica razpokana. Te so mnjamsi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?