Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bemti bemti bemti bemti!!!! 6.8.2009 19:44:07
|
|
|
|
pety78
|
Otika, ti si taka smOtika... Mah, tudi najboljšim se zgodi, a ne? Važn da smo zdravi, pa da se imamo radi.
|
RE: Bemti bemti bemti bemti!!!! 6.8.2009 20:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Važn da smo zdravi, pa da se imamo radi. Se strinjam ... sem se že malo umirila
|
|
|
|
RE: Bemti bemti bemti bemti!!!! 6.8.2009 20:45:38
|
|
|
|
čebelica01
|
ja maš pa res smolo . ampak sej lahko cujnice še enkrat obarvaš, kupi par baru za tkanine pa jih prebarvaj, za ponucat bodo .
|
|
RE: Bemti bemti bemti bemti!!!! 6.8.2009 21:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
In kako naj prebarvam tole (desno jopica v original barvah, levo razbarvana tunika): Katere in katero barvo priporočaš? Aja pa da ne govorim, da sem šla danes v BC po ene hlače, ki sem jih nesla reklamirat, ker so obledele med tem ko jih je imela tamala na sebi in je sedela v vozičku (glede na to, da so to hlače z dolgimi hlačnicami pa da so bile na otroku, mi najbrž ni treba poudarjat, da niso bile izpostavljene hudemu soncu) ... no in reklamaciji niso ugodili, ker naj bi jih jaz na močnem soncu sušila ... kje že, ko je pa balkon kjer občasno sušim cunje skos v senci ... ma saj ni važno ... bo vsaj poln stroj, ko bom barvala cunje .
< Sporočilo je popravil Otika -- 6.8.2009 21:05:41 >
|
|
|
|
RE: Bemti bemti bemti bemti!!!! 6.8.2009 21:10:28
|
|
|
|
čebelica01
|
hm ne vem kero barvo bi ti priporočala . malo vprašej , res pa je da je črtkano , sem misla , da je enobarvno. ne vem probaj z črno vse prebarvat al pa mogoče kako temno zeleno . aja reklamacijo ti pa morajo upštevat oz bi ti jo morali ( razen če si prej hlače oprala)??
|
|
RE: Bemti bemti bemti bemti!!!! 6.8.2009 21:14:26
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika In kako naj prebarvam tole (desno jopica v original barvah, levo razbarvana tunika): Mah saj je dobro, samo skupaj naj ne nosi. So pač malo bolj pastelne barve, Ali pa take sprane. Stonewash. Saj to je IN.
|
|
|
|
RE: Bemti bemti bemti bemti!!!! 6.8.2009 21:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 aja reklamacijo ti pa morajo upštevat oz bi ti jo morali ( razen če si prej hlače oprala)?? Ja sem jih prej 2x oprala ... samo vseeno je to napaka na blagu, če na blagem jutranjem soncu tako obledijo, kot bi jih 2 dni čez cel dan na neposrednem soncu pustila. Sam mi pač nočjo verjet, jaz jim pa tut ne morem dokazat, da jih nisem na soncu sušila. Splišni ... ja saj če bi bile samo barve problem, bi še bilo ... tako je pa tut blago čisto uničeno ... modre proge imajo kar take bele muckice gor ... pa obrobe tudi ... tak da bom prebarvala pol pa bo kar bo ... v koš gre še zmeri lahko ... ma pa samo 2x jo je imela gor. DUŠ!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?