Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Imn kdaj, v katerem tednu 6.8.2009 13:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Noseča sem slabih 7 tednov, kar ne morem se navaditi na to špikanje, boleča prsa...me pa občasno, tudi pred in v času ovalucije me je bolel desni jajčnik, sedaj se mi dogaja podobno, ni hudo ampak..Prvi pregled imam naslednji teden, sem pa ko se obrišem v sluzi opazila krvave nitke, klicala sem g, ki je rekal da ni nobena krvavitev zaželjena, ampak da to če se ne bo povečalo ni bau bau in da pride to zaradi spolnih odnosv, težjega telesnega napora.Kakšne so vaše izkušnje? Kar me zanima je v katerem tednu ste zvedele za IMN?Sej tole z mojim jajčnikom ni prehudo, ampak nekatere kljub IMN niso imele hudih bolečin.
|
|
|
|
RE: Imn kdaj, v katerem tednu 6.8.2009 13:15:30
|
|
|
|
anika87
|
Jaz sem dobila napad zelo hudih bolečin, pa mislim, da jih večina dobi hude bolečine. Kolk se spomnim je bilo tudi nekje okoli 7.-8. tedna (enkrat takrat, ko pogruntaš da ti je menza izostala in hočeš delat test).
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Imn kdaj, v katerem tednu 6.8.2009 15:37:53
|
|
|
|
Muca83
|
Decembra sem šla jaz na božični dan na urgenco, ker sem imela naraščajočo bolečino v desnem jajčniku. Noseča sem bila točno 6T in me je bilo noro strah IMN. Krvavela pa sicer nisem. No, v glavnem vse je bilo ok, plodka sicer še nismo videli, je pa bila GV vidna v maternici, dobila sem Buscopan in mi je tudi pomagal. Zdaj sem pa 13 dni pred PDP Upam, da se tudi tebi dobro izide. Če te začne bolj boleti pa kar na urgenco, niso nič hudi, ti boš pa pomirjena.
|
|
RE: Imn kdaj, v katerem tednu 7.8.2009 6:45:12
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Noseča sem slabih 7 tednov, kar ne morem se navaditi na to špikanje, boleča prsa...me pa občasno, tudi pred in v času ovalucije me je bolel desni jajčnik, sedaj se mi dogaja podobno, ni hudo ampak..Prvi pregled imam naslednji teden, sem pa ko se obrišem v sluzi opazila krvave nitke, klicala sem g, ki je rekal da ni nobena krvavitev zaželjena, ampak da to če se ne bo povečalo ni bau bau in da pride to zaradi spolnih odnosv, težjega telesnega napora.Kakšne so vaše izkušnje? Kar me zanima je v katerem tednu ste zvedele za IMN?Sej tole z mojim jajčnikom ni prehudo, ampak nekatere kljub IMN niso imele hudih bolečin. ko sem nehala jemati KT so se začele hude bolečine jajčnikov, posebej boleč je bil desni....ko sem zanosila so bile bolečine še vedno zelo hude in gin. me je pripravila na to, da se zna zgodit, da bodo ostale do poroda...sicer niso bile čisto skoz prisotne, je pa pogosto tako bolelo, da še na wc nisem upala it ali pa komaj sem hodila...drugače pa je bilo vse ok....bolečine jajnčikov so pogost pojav v nosečnosti...preveriti je edino treba, da ne bi bilo kako vnetje...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?