|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev in nosečnost
5.8.2009 18:39:52   
jag
Pozdravljene!

Prosim, da mi posredujete vaša mnenja in izkušnje. 2 krat sem naredila CB test in obakrat kot iz topa plusek. Nato naslednji dan pa, ko bi mogla dobiti menstro, pa imam rjavkasto-krvave izcedke (vedno več). Zato sem šla na urgenco, kjer so mi vzeli kri in ugotovili, da je to začetek nosečnosti. Ker sem noseča šele 2 tedna, se na ultrazvoku nič ne vidi ampak je dr. rekla, da je maternica povečana. Krvni tesi so pa na nosečnost pozitivni;) Mene pa seveda skrbi kaj bo. Sej se zelo veselim, da sem noseča (drugič že) VENDAR ME TE KRVAVITVE STRAŠIJO.((((((

prosim posredujte mi vaša mnenja oziroma izkušnje.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev in nosečnost
5.8.2009 20:20:04   
mihi78
Moje izkušnje so sledeče - prve tri nosečnosti so se končale s ss. Pred tem se je vedno pojavila krvavitev, ki ni bila ne vem kako obilna. 2x sem morala na abrazijo, tretjič se je ščistilo samo.
Krvavela sem tudi v 4. nosečnosti. Kasneje sem ugotovila, da je bila to vgnezditvena krvavitev, pravzaprav je bilo, par dni, malo več rjavkastega izcedka. Sprva sem mislila, da je user posted image ampak sem vseeno naredila CB, ki je pokazal +. Nato sem spet krvavela v 7. tednu - sveža kri. Ko sem šla na WC sem prav čutila, da je nekaj "padlo" ven. In sem mislila, da je vsega konec. Pa so rekli v bolnici, da je zgleda bil strdek in, da je vse bp. No pa se je vseeno srečno končalo. Upam, da bo tako tudi pri tebi. Vem, da je hudo, ko čakaš ampak drugo kot čakanje ti ne preostane. Skušaj ostati čimbolj pozitivna!

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu jag)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2009 8:43:49   
soncica01
moja izkušnja je takšna (pa naj te ne prestraši) - 1. ko sem prvič zanosila sem naredila test, pokazal je pozitivno, bila full vesela, ampak takrat ko bi morala dobiti menstruacijo sem imela samo en tak mali temno rdeč ali rjav izcedek. Vsi rekli, da je to ok, da je normalno, no čez nekaj dni pa sem začela krvaveti tako kot pri menstruaciji in vse je bilo izgubljeno. Bil je spontan splav, odšla na čiščenje, na histološko preiskavo v Ljubljano niso imeli kaj poslati, ker je bilo prazno. Nato pa 2. dugič spet zanosim, ko bi morala dobiti menstracijo pa ni bilo NIČ, RES NOBENEGA IZCEDKA, ČISTO ČISO SPODNJE PERILO. Skoraj nisem mogla verjeti, da je to mogoče :) No, tokrat sem potem uspešno donosila in rodila zdravo punčko, ki je stara pol leta.

Srečno!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2009 9:23:59   
sisi77
Pa še moja izkušnja. Po potrditvi nosečnosti s testom se mi je nekje v 7. t  pojavilo malo rjavega izcedka (1. dan) po obisku ginekologa je ta z UZ ugotovila sicer prisotnost nosečnosti vendar brez ploda (samo gestacijska vrečka) počakala sem še 14 dni če bi se kaj razvilo in je ostalo nespremenjeno zato sem mogla na abrazijo. user posted image Drugič sem zanosla po cca 5 mesecih in se mi je v 6. tednu spet pojavil rjav izcedek. Takoj sem šla k G. ki je ugotovil da srček bije user posted image . V 7. tednu sem še 1x zakrvavela (prava kri) po spolnem odnosu vendar je tudi takrat na urgenci UZ pokazal lep user posted image . Sedaj sem v 18. tednu nosečnosti in zaenkarat brez težav. Kot vidiš dve zgodbi z izcedkom pa vendarle različna razpleta. Torej le pogumno saj menim da je veliko nosečnic na začetku krvavelo oz. imelo izcedke pa vendarle upešno donosilo in rodilo lepe user posted image . Pa srečno!

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2009 10:31:50   
laura28
Meni so se krvavitve pokazale v 12t, ginekolog mi je svetoval počivanje, in so se mi umirile, vendar sem očitno hotela biti prehitro aktivana ali kaj user posted image ker so se mi takoj zatem spet pojavile, vendar krajši čas, ker sem šla hitro počivat. No na srečo se je vse lepo izteklo in danes imam leto dni starega fantka, sem pa ponovno user posted image in sedaj teh težav s krvavitvami nimam.

Lp Laura

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2009 6:47:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: jag

Pozdravljene!

Prosim, da mi posredujete vaša mnenja in izkušnje. 2 krat sem naredila CB test in obakrat kot iz topa plusek. Nato naslednji dan pa, ko bi mogla dobiti menstro, pa imam rjavkasto-krvave izcedke (vedno več). Zato sem šla na urgenco, kjer so mi vzeli kri in ugotovili, da je to začetek nosečnosti. Ker sem noseča šele 2 tedna, se na ultrazvoku nič ne vidi ampak je dr. rekla, da je maternica povečana. Krvni tesi so pa na nosečnost pozitivni;) Mene pa seveda skrbi kaj bo. Sej se zelo veselim, da sem noseča (drugič že) VENDAR ME TE KRVAVITVE STRAŠIJO.((((((

prosim posredujte mi vaša mnenja oziroma izkušnje.

Hvala in lp

prva nosečnost: začela krvavet oz dobila rjavkast izcedek v 6t3d, dobila spasmex in dabroston, v 7 t abrazija, druga nosečnost: začela krvavet v 6 t 3 d , dobila spasmex in dabroston po mesecu dni krvavitev nehala in 15.4. dobila hčerkico....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu jag)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2009 17:40:25   
jag
Pozdravljene!

hvala za vaše izkušnje. Nam tokrat ni bilo sojeno, šlo je kar naprejuser posted image . Dobila sem tri injekcije in se je samospucalo. Hvala bogu, da mi ni bilo treba na abrazijo.

Kdaj ste pa spet zanisile po ss?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2009 18:26:25   
Anonimen
Meni se je zgodilo podobno. Nekaj dni po izostanku M in user posted image se mi je pojavil najprej rjav izcedek in potem zelo močna in dolga M. Vse se mi je samo sčistilo brez injekcij. Zanosila sem pa v naslednjem ciklu in zdaj sem tik pred koncem user posted image

(odgovor članu jag)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2009 14:27:28   
jag
veliko sreče vsemuser posted image user posted image user posted image

upam, da bova midva tudi čimprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?