|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napihnjen trebuh
5.8.2009 9:02:25   
Anonimen
Prosim za en nasvet, in sicer zadnje dni opažam, oziroma sem začela resno razmišlati zakaj imam tako zelo povečan trebuh....
naj povem, da trebuha nisem nikoli imela, tudi po porodu ne...sedaj pa stojim pred ogledalom in kr ne morem verjet,...pa še huje je to, ker ga ne morem povlečt not, da bi ga vsaj malo skrila.
res je tudi, da sem se v 3 mesecih zredila za recimo 2-3 kg, ampak vedno sem se redila v rit in noge, ne pa v trebuh.
Tudi ne vem, če bi bil takšen trebuh od par piv, ki sem jih spila čez poletje...

Ne delam si nobenih utvar o morebitni nosečnosti, ker imam vsak mesec M, redno na 28.dni.... testa pa res nisem delala, ker imam pač redno M.

Po moje je nesmiselno delat testa, glede na to, da imam vsak mesec redno M... kaj mislite.

Ma bega me ta moj napihnjen trebuh...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napihnjen trebuh
5.8.2009 9:35:12   
janapan
prebavne motje, ...... pa tud če bi bla noseča najbrž da se nosečnost še ne pozna tako zgodaj ; )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2009 9:50:12   
Lun1ca
Morda pa nimaš redne prebave? Pa je to krivo.. pač.. polno črevesje in ti je napihnilo trebuh.. user posted image
Če si se pa zredila pa je morda tudi to odgovor.. vse je enkrat prvič.. npr. zadnih nekaj mescov (odkar sem se zredila za 3,5kg) je moj trebuh raven samo zjutraj kak pa nekaj mičkenega pojem  pa dobim balonček user posted image

Lp

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2009 12:22:26   
Lu
Lun1ca imam popolnoma iste probleme. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2009 12:50:01   
Lun1ca
Ja je to kr pogosti problem user posted image Sej včasih poleti ko si zamislim kako lahko tanko oblekco me prime da raje sploh nebi jedla :) Mej je strat da bi me še kdo vprašal kdaj sem zanosla?! Pa nebi blo ravno fajn! (glede na to da se zdaj komaj trudimo delat na tem) user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2009 20:27:47   
niky31
Živjo

se pridružujem klepetu na tej temi ker imam veliko za povedat.

Eno leto sem se tako zredila (trebuh) zaradi zdravil da me je sodelavec vprašal če sem noseča, kolega od moža pa mu je čestital za nosečnost user posted image user posted image user posted image . Ne moreš verjet.

A piješ kakšna zdravila, a si mogoče spremenila prehrambene navade, ješ zvečir. Običajno raste trebuh če ješ zvečer.
Vsaj po mojih izkušnjah.

Mogoče pa so le momentalne prebavne motnje.
V leakrni si lahko kupiš B kompleks tablete so tudi za prebavo. Meni so pomagale. user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2009 20:34:27   
Lun1ca
Ojoj neprijetna izkušnja torej user posted image tega je mene strah ja hehe ker po večerih bi komot lahko zgledla da sem tam v kakem 5em mescu.. še oblike je take user posted image user posted image user posted image
Hvala pa za nasvet glede B kompleksa, bo tudi meni prišel prav.. jaz mam res probleme s prebavo oz. pač nimam najbol redne.. v 80% lahko sicer grem normalno vsak dan ampak če pa je kaka sprememba okolja ali pa nevem stres in napetost.. pol pa me zapre user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2009 20:43:17   
niky31
No jaz sem spremenila in uredila prehrambene navade(zvečerpo peti ali šesti nisem več jedla) in pa B kompleks in je kar šlo.

Ja hecno ma resnično.user posted image user posted image user posted image

Upam da se ti bo uredilaprebava in da bo trebušček splahnel.

No upam da ne boš imela moje iskušnje.user posted image user posted image

Mogoče so še starši pričakovali da jim bomo sporočili kakšno novost user posted image user posted image user posted image ,
se nisem prej nikoli vprašala danes mi je pakar prišlo to vprašanje na misel??user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2009 20:50:42   
Lun1ca
Hehe ja nikoli neveš. Mene je zadnič tut že 'tašča' malo sumljivo gledla, ko sma bla z dragim tam na obisku. Je celo vprašala če že mama kako veselo novico za povedat user posted image
No vesele novice ni blo, ampak upam da bo konc avgusta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2009 20:59:09   
niky31
No ma potem si budi ti med nami borkami.

Tudi jaz si srčno želim da bi bil ta mesec test pozitiven, ...delala ga bom 29.08.2009 , mogoče mi štorklja pošlje darilo za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

Držim pestke za obe.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2009 21:46:33   
Lun1ca
No to bi pa blo res super darilo za RD user posted image Držim pesti da uspe! Jaz pa upam da štorklja nebo čakala do mojga RDja ker ga mam šele oktobra pa bi rada da uspe že prej user posted image Če ne pa bo tut takrat ok.. Sam da bo

Tak da upajma da bo user posted image in boma hitro postale user posted image !

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2009 11:46:15   
naraščaj
Zdravo,

ko berem tele vaše poste o napihnjenih trebuhih, pomislim takoj nase.
Nikol nisem mela sicer ravnga trebuha, sam tko kot je pa zadnje mesece pa je res groza, kot bi bla že v enem 4 -5 mesecu (če bi šlo vse po načrtih bi res moglo bit, sam ni, ker sem lih včeri dobla M user posted image ) Pa zvečer ne jem, ne jem več kot zadnje leto, sam čudno napihnjena sem in dobr teden pred M me tako zvija, da ....., in boleče prsi, pa za povrh sem ta mesec dobla še tak glavobol, ki traja že 3dan. Hvala bogu mam v čet. gineka, da mal povprašam, kaj je stem, ker so tut M tko neredne. Prebava je sicer kr ok, bom pa še probala s tem vitaminom, če bo kaj boljš.

Skratka, pojma nimam kaj je z mano.
Za vse ki si želite + pa srečno. Jaz upam, da ne bom rabla čakat do mojga RD razen če takrat rodim, he, he.(maj)

Lp,

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2009 20:06:09   
niky31
Živjo punce,

Midva sva pa šla obiskat štorklje v Ptuj, user posted image ne hecam se za vikend SVA bila vPtujskih toplicah in vidla sem kar neka štorklej.

Sedaj sva rekla da bi bilo lepo da bi one prišle na obisk in bi kaj prinesle user posted image ! user posted image user posted image user posted image .

Kako ste kaj drugače?

VSEM VELIKO SREČE IN VELIKO user posted image user posted image .

POROČAJTE ČE VAM VITAMIN B-KOMPLEKS KAJ POMAGA?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2009 22:02:24   
Lun1ca
 naraščaj tudi tebi srečno pri user posted image user posted image

niky31 Ah če boš hodla še kaj tam okol, še mene priporoči štorkljam user posted image user posted image

Drugače pa jaz sm prav fajn, sicer vedno bol nestrpna ker naj bi user posted image prišla čez 6 dni in pustimo se presenetit. Sicer sem rekla da bi najraje s testekom počakala do 20. ker včasih rada tetka zamuja kak dan in da se nebi prenaglila pa bla pol preveč razočarana ob pogledu na - user posted image Bomo vidli če se mi bo čez kake 3 dni prebudila želja po sladkem in čokoladi ali ne user posted image

Držim pesti za vse nas!

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2009 12:06:38   
niky31
Ja v Nedeljo grem spet na obisk k Štorkljam, saj veš se jim moram malo prikupit user posted image .

Bom povedala še za tvoje želje, te bom priporočala user posted image .

No bova vidle kaj bo konec meseca - upam da bomo ugledale res +++.

Sem vidla na forumu ˝pričakujemo augusta˝ da kar nekaj novih srečnic user posted image  že ta mesec , mogoče je pravi mesec za user posted image user posted image .

user posted image  user posted image user posted image

Upam za vse nas, da bomo vse ugledale user posted image .

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2009 12:10:36   
Lun1ca
No super zlata si.. maš kavo v dobrem user posted image ti me samo priporočaj user posted image user posted image

Ja upajmo da se jim pridružimo.. jaz sem vse bolj živčna, ker je še samo par dni do testiranja no in upam da se nebo vlila user posted image .

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2009 18:59:52   
sa5i
Hejj

Se vam še jaz potožim, namreč imam enake težave kot ve. Sedaj me že kar nekaj časa preganja ta napihnjenost, ki ji kar ni konca. In kot je že ena napisala nikoli nisem imela problema s trebuhom, čisto raven je bil imam namreč postavo tako, da imam boke in rit trebuha pa nikjer ampak sedaj pa kriza kot bi res bila v 4 mesecu. Res je, da sem se na dopustu zredila za 2 kg a to pri meni navadno gre na bedre user posted image Ima kera res idejo kako to odpraviti?user posted image

Pa lep večer vsem user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.8.2009 10:10:47   
Lun1ca
Mislim da ni pomoči.. jaz sem delala veliko vaj za trebuh pa mam kr mišice.. ampak so vidne samo zjutraj.. potem pa jih zgleda napihjenost zakrije user posted image Al pa  bo treba začet Activio jest.. baje res pomaga, sem slišala od večih, pa tut moja mama tak pravi user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.8.2009 12:41:48   
sa5i
Activio, da bi jedla? Pa saj pojem teh jogurtov kar nekaj, res, da nisem vedno glih na activiji a vseeno. Bom pa probala to če bo le kaj pomagalo. Ja mišice so fajn zadeva a kaj, ko pa kaj malega pojem pa sem kot balon user posted image Tako, da te razumem, da mišice kar izginejo. Kdo bi vedel kaj nam je....

user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.9.2009 19:36:24   
lejla14
O, ko prebiram tole temo sem prav vesela, ko vidim, da nisem edina. Tudi jaz s trebuhom, kot bi bila v kakšnem petem mesecu. Tako se mi je seveda že večkrat zgodilo, da so me vprašali, če bomo imeli še enega, ali pa kar čestitali.

Pa trebuha niti ne čutim kot napihnjenega, čeprav tako zgleda in s prebavo ne čutim, da bi imela težave. Morda pa res velja poskusit z b vitaminom.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?