|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: varanje
10.1.2006 13:25:38   
Anonimen

Hoces ga imeti zase... To razumem.. EGO pac..

Ampak to, da ga hoces imeti zase, ker ga imas rada.. tole pa je paradoks...

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
10.1.2006 13:38:56   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Tale je pa kruta, Karmy... user posted image

ah je biu sm manjši sarkazem user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
10.1.2006 13:56:23   
tanikaa
Eh, Tjazy pa sva zopet tam.

Zate je to paradoks zato, ker pač ne priznavaš ljubezni. Ker praviš da ljubezni ni. Boga tvoja partnerka. Jaz ljubezen priznavam, verjamem v njo in jo čutim. Rada imam svojega partnerja. Zato živim z njim.

Potem pa mi povej, kako ti imenuješ to, kar mi imenujemo ljubezen. Povej kaj je to, ko imaš še po ne vem kolikih letih mehka kolena pred njim, čutiš metuljčke v trebuhu, hrepeniš po njegovem dotiku, bližini, ko se veseliš vsakega novega jutra, ker veš da bo ta oseba tu? Kaj je potem zate potreba, da tega človeka razvajaš, narediš nekaj, kar ga naredi srečnega, mu privabi nasmeh na usta?

O paradoksu bi govorila samo v primeru, če bi vse to čutila do svojega partnerja, hkrati pa bi vedela, da mi on čustev ne vrača, pa bi ga vseeno želela obdržati ob sebi. Ja, v tem primeru priznavam paradoks.

Dokler pa bom čutila, da mi partner "ljubezen" vrača, dokler čutim, da si me želi, pa ne samo kot predmet spolnega poželenja, ampak tudi kot prijateljico, zaupnico in podporo v življenju, tako dolgo pa paradoksa ne bom priznavala.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 78
10.1.2006 14:22:17   
Anonimen
Ne pravim, da ljubezni ni...

Ne pravim, da to kar opisujes ni ljubezen.. Pravim, samo da tista jeza, ki se pojavi, kadar partner ravna drugace kot nekdo pricakuje.. ni ljubezen.. in tudi ni posledica ljubezni.. ampak je posledica egoizma, zelje po lastninjenu in posedovanju v nekaterih primerih tudi odvisnost.

Ampak nisem rekel, da je to pri tebi.. saj niti ne morem.. o tebi vem samo to, da si na tem foromu, pa da mas partnerja, pa da se ti sibijo kolena.. in da si se 2 krat z mano strinjala.. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
10.1.2006 14:45:15   
tanikaa
Ups, sory.

No in če vključiva zdaj še tvojo zgornjo izjavo, bova napisala, da sem se do zdaj s tabo strinja 3x.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
10.1.2006 15:02:37   
Anonimen
če bi poznali celotno ozadje bi najbrž večina spremenila mnenje.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
10.1.2006 20:19:09   
Moyca_
pa kaj pogrevate stare stvariuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
11.1.2006 17:53:14   
babylove
Po temi sodeč si morda avtorica želi 'pogrevanja' oz. bolje rečeno pogovora. Morda je stvar na zunaj rešila, v sebi pa verjetno še zmeraj razmišlja, ali je storila prav. Kaj sploh je prav? Zase ne znam povedati, kakšna bi bila moja končna odločitev. Seveda bi v prvi ihti hotela zapustiti moža. Če bi to tudi storila, ne vem. Verjetno, bolj ja kot ne. Če bi ga zapustila, bi se verjetno še dolgo spraševala, ali bi lahko rešila zvezo, začela znova, si dopustila nov začetek, mu dala drugo priložnost.Če bi ostala z njim, bi me zmeraj grizlo, do konca zveze bi ostal grenak priokus izdaje in ponižanja.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 83
11.1.2006 22:55:33   
romy23
Pozdravljene!

mogoče bi pa mogla malo tudi jaz dodati.
Res je....nisem več na RR-ju, še za tale post sm zvedla prek kolegice:)

Da boste vedele kaj se dogaja...čeprav se vas to ne tiče:P

Aleš je čudovit očka in mu privoščim vso srečo z novo ljubeznijo, saj ima pravico biti srečen. Želim jima veliko sreče in upam da se bosta imela rada še naprej. In hkrati upam da bova ostala taka "dobra" prijatelja še naprej. Zaenkrat med nama funkcionira bolje kot prej ko sva bila skupaj...in to sedaj mi čisto odgovarja.
Ja priznam moje življenje se je obnilo za 180 stopinj. Ne nism doma jokala...ampak sm za svojo srečo nekaj naredila...in priznam....
Sm zaljubljena....sm resnično srečna...in vem da se je moralo to zgoditi in sm srečna da se je...vsak konec je začetek nekaj novega in to novo je zame...nekaj fenomenalnega.
Zato punce nič me ne manjka....uživam svoje življenje....maksimalno:D

Mejte se radi:D
Pa nč skrbet zame....sonček sije tut zame:D jst sm pa sonček za ostale:D

papa....romy:D

P.S.:Nasmehni se..... in dan bo takoj lepši:D

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 84
11.1.2006 23:31:03   
karmy
lepo te je slišat da si uredu user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu romy23)
Neposredna povezava do sporočila: 85
12.1.2006 16:11:37   
matahari
Nisem pristaš prijateljstev, kjer si pošiljajo poljube in si govorijo, da se imajo radi...Moj moto je vedno: ne delaj ljubljeni osebi stvari za katere veš, da bi te motile, če bi jih on počel tebi...tko je to...mislim, da na to ni kaj dodati..ne podpiram tega in nikoli nebi razumela...
Sploh tiste fore: tisi tako zdolgočasena z njo se imam pa tok za pogovot...totalno kozlanje..tak osebek zasluži nogo per TAKOJ!! user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 86
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)
tina152

Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?

slabi (6%)

dobri z občasnimi pepiri (32%)

dobri (20%)

zelo dobri (36%)

nimam partnerja (6%)

drugo (0%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!