Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 4.8.2009 18:20:29
|
|
|
|
ona
|
Ne vem,mogoče se splača v tej Mireli,ker sem tudi jaz čula,da dol kupujejo,drugače pa moje mnenje,ki živim ob meji z Italijo je,da se ne tolk splača dol kupovat,je dražje kot pri nas...jaz včasih vzamem kaj v toriju za tamalo,ma ni tako poceni Sem pa lani peljala v tori`d Europa kolegico iz Ljubljane in je rekla,da je več izbire v LJ,kot tam,pa še dražje je kot v LJ. To je bil njen komentar!
|
|
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 4.8.2009 18:24:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno se splaca pri Kitajcih...samo meni je tisto bljak. V Trst pa rada grem, ampak zaradi sladoleda in kave . Pa po MaxMara nogavice .
|
|
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 4.8.2009 21:33:25
|
|
|
|
staši
|
ma kak Trst te prosim ,imaš pri nas sigurno boljše trgovine ,LJ ,CE,KP,...H&M,QULANDIJA ...če hočeš malo boljše imaš Okaidi ...sej v Trsu so tudi te trgovine -iste sam niti približno taki artikli kot pri nas ...so dobri tgovci samo pravi cigani Mene ne več prepričajo ,pa Kitajci da so ne vem kako poceni ,ma te prosim moja tašča je vsak dan v Trsu ker hodi dol v službo in na začetku ko so prišli je res full prinesla za tamalo potem pa ,,,se ne splače pa še ...fuj ...njihova roba tako smrdi ...sigurno se ne splača !
|
|
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 6.8.2009 14:48:16
|
|
|
|
Nasy
|
Hvala za mnenja, sva se odločila, da ne greva dol, ker za par stvari se nam res ne splača, če pa še nič ne najdemo, potem smo pa res v zgubi
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 9.11.2009 23:03:41
|
|
|
|
JAPE
|
Mene pa zanima kako je zdaj kaj v Trstu? Tudi pri kitajcih me zanima. Ali imajo še tako poceni robo? In če imajo že veliko za zimo? Ali Slovenci še vedno na veliko kupujejo tam? Pred leti sem bila, pa sem se počutila kot v Sloveniji, vsak drug je bil iz LJ! Vsaka informacija dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 10.11.2009 8:03:34
|
|
|
|
staši
|
mislim da se ne splača ker so pri nas lepši in boljši centri za nakup, kitajci me ne prepričajo ( je malo preveč teh bolezni vse po svetu ...gripa ) Trst je na splošno zelo umazano mesto ....kake trgovine so ...fuj (Mirela ...enkrat samo na vratih bila pa ..adijo) Jaz zame in za celo družino grem v Takko,pa kak tuš ,ne vem merkator ima tudi v redu trgovinice pa kaka privat se tudi najde Bom pa šla sigurno pred novim letom šla v Ikeo v Italijo ker so zdej pred kratkim odprli in mi ni daleč (40 minut )
|
|
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 11.11.2009 19:55:27
|
|
|
|
end1
|
se popolnoma strinjam, kar je kaj od znamke je pri nas ceneje, cunje kitajskih trgovin smrdijo bljak...
|
|
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 16.11.2009 11:59:08
|
|
|
|
JAPE
|
me pa zanima kakšne so cene
|
|
|
|
RE: Nakupovanje v Trstu - Mirella, Centro di ... 19.11.2009 22:12:04
|
|
|
|
JAPE
|
Od kdaj do kdaj pa so te kitajske trgovine odprte ob sobotah?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?