|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakanje 5x na dan
4.8.2009 9:10:11   
shaban
imamo skoraj 7 mesecev staro punčko in skoraj po usakem obroku kaka.blato je pa usakič drugače.enkrat je tekoče,enkrat je gosto in zeleno,tudi rumeno je že bilo.kaj to pomeni.vaše izkušnje???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakanje 5x na dan
4.8.2009 9:13:30   
katarinas
1x mi je zdravnik rekel, da je še normalno če otrok kaka do 5x na dan. Lahko, da ji kakšna hrana ne paše in se zato takoj pokaka. Opazuj še naprej blato, pa poskrbi, da bo punčka veliko pila, če bo imela drisko, zato da ne dehidrira. Če se bo nadaljevalo, pa pojdi k zdravniku ali pa se vsaj pozanimaj po telefonu...

(odgovor članu shaban)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2009 12:24:51   
Taddy78
Pri nas je bilo podobno ampak zaradi pijače.
Če je pil pomarančni ali jabolčni sok, ledeni čaj, je kakal tudi do 7x na dan.
tako da sem se teh začela izogibat in ko je pil samo kak gosti sok, se je kakanje prenehalo...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2009 13:17:51   
majaS80
Eni otroci tudi pogosteje kakajo ko dobivajo zobke...
Če ni driska, potem ni nič hudega.
LP

MajaK

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2009 15:52:55   
shaban
najlepša hvala za tako lepe odgovore.sem prezadovoljna,in ja res je največ pije jabolčni sok.ga bo treba malo zamenjat!!!

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?