Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 20.8.2009 23:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Otika To-to krpice od Tosame so v BC ful cenejši. to-to krpice za enkratno uporabo so še vedno najcenejše v Merkatorju.... A res? Men pa se je zdelo fajn, ko sem odkrila da so v BC cenejše kot v DM-u. No, zdaj bom pa šla v M po njih, hvala Ma ti To-to robčki so itak za en drek ... ful malo jih je notri (50 kom?), nič niso vpojni pa še stanejo precej (okoli 1,20€ v BC ... imam prav?) ... tak da jaz raje kupujem Müllerjeve robčke ... so vpojni, v škatli jih je 100 komadov, stanejo pa 0,95€.
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 21.8.2009 11:02:33
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: anika87 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Otika To-to krpice od Tosame so v BC ful cenejši. to-to krpice za enkratno uporabo so še vedno najcenejše v Merkatorju.... A res? Men pa se je zdelo fajn, ko sem odkrila da so v BC cenejše kot v DM-u. No, zdaj bom pa šla v M po njih, hvala Ma ti To-to robčki so itak za en drek ... ful malo jih je notri (50 kom?), nič niso vpojni pa še stanejo precej (okoli 1,20€ v BC ... imam prav?) ... tak da jaz raje kupujem Müllerjeve robčke ... so vpojni, v škatli jih je 100 komadov, stanejo pa 0,95€. To-to krpice so super za umivanje novorojenčka. Mi smo našega prvi mesec umivali in le 2x na teden kopali, zato so mi te krpice bile superca. Pravtako so bile super za umivanje ritke. Za kako brisanje česa pa odpadejo, ker res niso vpojni.
|
|
|
|
RE: Baby center ali Pikapolonica? 21.8.2009 11:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: anika87 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Otika To-to krpice od Tosame so v BC ful cenejši. to-to krpice za enkratno uporabo so še vedno najcenejše v Merkatorju.... A res? Men pa se je zdelo fajn, ko sem odkrila da so v BC cenejše kot v DM-u. No, zdaj bom pa šla v M po njih, hvala Ma ti To-to robčki so itak za en drek ... ful malo jih je notri (50 kom?), nič niso vpojni pa še stanejo precej (okoli 1,20€ v BC ... imam prav?) ... tak da jaz raje kupujem Müllerjeve robčke ... so vpojni, v škatli jih je 100 komadov, stanejo pa 0,95€. To-to krpice so super za umivanje novorojenčka. Mi smo našega prvi mesec umivali in le 2x na teden kopali, zato so mi te krpice bile superca. Pravtako so bile super za umivanje ritke. Za kako brisanje česa pa odpadejo, ker res niso vpojni. Jaz sm jih tut kupila, ker so jih imeli pač v porodnišnici tudi ... no pa smo porabili tistih prvih nekaj škatelj in šli najprej na DM-ove potem pa na Mülerjeve robčke. Še posebej pri umivanju tamale so mi šli na živce, ker sem imela občutek, da en kos polivinila namakam v vodo in potem po tamali mažem, ker so ful malo vpojni.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.