pipika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Pipika13 - Moj prvi odziv na ta komplet dobre pol leta nazaj je bil - zakaj nisem tega že prej videla. Dejstvo je, da je notri vse, a premalo, za prvo silo pa je. Tudi jaz sem rodila za silvestra lani in potrebovala sem dolge bodije, ta tople pajacke, v katerem je bila cel dan, in pa nogavičke. Zakon so doma pleteni copatki. To je to za prvih nekaj mesecev oz. do pomladi. Takrat sem jo šele začela oblačiti v dnevna oblačila in pižamico. V kompl. pa imaš dve velikosti 50-56 (ne verjamem, da bo tvoj otrok rojen več kot 56 cm), večja velikost pa je 62/68. Moja hčerka ima 7 mes in nosi sedaj 68 velikost. Sicer boš pa sama opazila, da je od firme do firme različno in je lahko določena št. večje oblačilo ali pa manjše. Tudi tebi hvala za mnenje. Vem, da je to premalo, vendar za prvo silo je. Torej praviš, da je velikost 50 - 56 dovolj za povprečno velikega otroka, nekaj nad 50 cm? jasno mi je, da za zimo rabim tudi nekaj toplejših oblačil, za ven, vendar ga mrazu pravi mesec ne mislim izpostavljat, mora pa bit kaj za k dohtarju in za iz bolnišnice. Torej jopice, tople kapice, copatki, mogoče celo pajac - bunda, kaj pa vem? V kompletu je tudi nekaj stvari s kratkimi rokavi, vendar se mi zdi, da če je to bodi, potem lahko še vedno dam čez benkico ali jopico ali kaj drugega? Hvala za mnenje. Meni se ta komplet ne zdi napačen in tudi predrag ne.