Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bolečina v spodnjem delu trebuha-a so to popa... 1.6.2005 7:46:55
|
|
|
|
CIPRESA
|
Bučika jaz še nisem prej nikoli rodila, tko da ti iz lastnih izkušenj ne morem svetovat, ampak iz tega kar preberem po RR-u je otrdevanje trebuha že eden od znakov za hitro v porodnišnico. Če pa te spremlja še bolečina pa sploh :kuza: v porodnišnico. Bolje da greš boš vsaj mirna!!! CIPRESA:nosecka: Pa srečno
|
|
|
|
Bolečina v spodnjem delu trebuha-a so to popa... 1.6.2005 7:48:30
|
|
|
|
*Neja*
|
Jah... po mojem boste rodili!!!! Jaz s tem (še) nimam izkušenj, sam - kot je napisala predhodnica - so to (po mojem) tisti znaki, ki ti pravijo, da moraš šus do porodnišnice. Če je to to, potem ti želim, da boš imela krasen porod in da se nam javiš, ko ne boš več v enem kosu ;) Pa pa
|
|
|
|
Bolečina v spodnjem delu trebuha-a so to popa... 1.6.2005 7:52:20
|
|
|
|
Erdbeere
|
Verjetno imaš res popadke... tudi pri meni se je tako začelo 9nebesa dokler jih nimaš nekje na 10 minut redno ti ni potrebno hitiet do porodnišnice, ker se ti bo pol tam ful vleklo....no ja lahko se greš pa vseeno pokazat...pa čimlazji porod
|
|
|
|
Bolečina v spodnjem delu trebuha-a so to popa... 1.6.2005 10:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ti ni še za it v porodnišnico, pa pokliči svojega ginekologa in se odpravi k njemu na pregled. Naj ti on pove, kaj se dogaja.
|
|
|
|
Bolečina v spodnjem delu trebuha-a so to popa... 1.6.2005 10:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, menda so popadki v rednih intervalih. No, še ena bo danes mamica. Ali pa vsaj zelo kmalu. Lepooooo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.