Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova kolekcija Maxi-cosi 3.8.2009 15:22:08
|
|
|
|
miapia
|
Ne vem, odvisno kdaj imaš rok. Če ti barva tako veliko pomeni. Že zdaj ima maxi cosi celo paleto barv.
|
|
RE: Nova kolekcija Maxi-cosi 3.8.2009 22:12:37
|
|
|
|
krtek 1
|
To tudi mene zanima,ga imamo namen kupiti in čakamo na nove.Ne rečem,da trenutni modeli niso lepi,ampak mi veliko pomeni da kupim nekaj kar mi je res všeč.
|
|
|
|
RE: Nova kolekcija Maxi-cosi 4.8.2009 7:37:46
|
|
|
|
zmajči25
|
Sej ene dve barvi sta mi res luštni, me pa firbec matra, kakšne bodo nove barve sedežev. Vem, kompliciram....
|
|
|
|
RE: Nova kolekcija Maxi-cosi 12.10.2009 11:27:00
|
|
|
|
čebelca2
|
nove barve lahko že vidiš v baby centrovih katalogih, sem jih videla in so resnično lepi. ampak 50€ dražji. se splača pa mc cabriofix naročit pri recenku, kjer je ceneje cca 110€ (v BC je od 140-150€) lanska barva in prav tako easy base (dobiš za cca 220 € oboje). če bi bilo tudi kaj izboljšav iz varnostnega vidia bi se splačalo, če gre pa samo za barve je pa brezveze. tako da premislite...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?