Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce kaj naj danes jem, ker............ 1.6.2005 7:19:27
|
|
|
|
anadejka
|
čokolešnik;)
|
|
|
|
Punce kaj naj danes jem, ker............ 1.6.2005 7:58:36
|
|
|
|
svetlana1
|
ja, jaz imam tudi jutri hsg, tko da sem se odločila da bom za kosilo pojedla veliko sklede solate potem pa zvečer kakšen jogurt pa prepečenec, pa še kakšno kilo bom dala dol. Saša veliko sreče jutri želim obema, pa nič naj te ne bo strah, tam boš 20 min, potem boš pa 2 dni doma. Svetlana
|
|
|
|
Punce kaj naj danes jem, ker............ 1.6.2005 8:12:32
|
|
|
|
anadejka
|
Ne,sam postopek HSG traja 5 min,glede tega kok si doma je pa odvisno od zdravnika.Jaz nisem bila nič,pa tudi nisem imela potrebe.Takoj po slikanju sem normalno funkcionirala naprej.Ni nič posebnega.
|
|
|
|
Punce kaj naj danes jem, ker............ 1.6.2005 9:20:09
|
|
|
|
saša24
|
js sem že danes v bolniški, pa do petka! mam tako vredo zdravnico, da me razume in je rekla, da bi mi že v ponedeljek dala lahko bolniško, da se pripravim....
|
|
|
|
Punce kaj naj danes jem, ker............ 1.6.2005 9:36:36
|
|
|
|
Mijavček
|
Ojla, jaz sem en dan pred jedla čokolino, pa zelenjavno juhico. Na bolniški sem bla na dan posega + 2 dni. Je kr fajn, če si doma in mal počivaš, predvsem se ne smeš prehladit po posegu. HSG res hitro mine, sicer ni prijetno, ampak je hitro mimo in potem se greš domo crkljat. SREČNO!! Mijavček:muca:
|
|
|
|
Punce kaj naj danes jem, ker............ 1.6.2005 10:10:56
|
|
|
|
biba77
|
Jaz sem imela dan pred posegom normalen zajtrk, za kosilo pa samo bistro juhico. naslednji dan pa nic (niti vode), dokler ni bil poseg za mano. Bolj si "prazna", boljsa je "vidljivost" na posegu. Jaz ne bi vecerjala.....:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?