biga
|
Hvala za odgovore. Pri nas je zdaj še huje. Če je prej sinko vsaj zaspal v posteljici, če sem ga božala ali bila v sobi, pa zdaj sploh več noče vanjo, zaspi poleg mene ali atija v veliki postelji, potem ga pa prestaviva v njegovo. Ampak če grem prej ven, preden trdno zaspi, se spet čist zbudi in joka sto na uro. Danes sem se tud pogovarjala v vrtcu z eno, ki ima fantka v isti skupini, kot je moj. Sta bila do poletja v isti skupini šestih otrok v družinskem varstvu, poleti jih pa združijo v velik vrtec. Je rekla, da je njen fantek fasal angino, sta bla v bolnici, in je prepričana, da zaradi klime, ki jo je vzgojiteljica naštimala na ful, da je bla prava ledenica. Tud moj fantek je že dva tedna prehlajen. Pa zadnjič je mož prišel po sinka, pa je vzgojiteljica zelo na silo odvlekla enga fantka, ki je hotel zbudit mojga. Nadrla ga je, on je šel pa žalostno v kot. Pa komplicira zarad odvajanja od plenic. Mi je ista mamica rekla, da ga doma odvajajo, v vrtcu ji pa vzgojiteljica teži, da bi mu dala nazaj gor pleničke, ker se je trikrat pokakal v hlačke. Verjetno se ji ga ne da preoblečt. Takih primerov s to vzgojiteljico je kar nekaj, sicer sta dve, ena je ful v redu, jo moj sinko pozna še od prej, ker je enkrat tedensko hodila v njegovo skupino, druga dela pa prek javnih del. Tako da se sprašujem, kake izkušnje ima sploh z delom z otroki. Samo kaj naj? Poznam vodjo vrtca, a naj ji zatežim? Potem bo poklicala vzgojiteljico na zagovor in ta se lahko potem še bolj znaša nad otroki. Ampak dejstvo je, da sta tako moj sinko kot fantek te druge mamice drugačna tudi doma, odkar hodita k tej vzgojiteljiici. Bolj agresivna, razdražljiva in jokava. A ima kdo podooben primer?
|