|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AMOSS!!!!!!!!
1.6.2005 13:26:53   
Maxica
Srečno, Amoss, srečno, Nina_nana:sloncek::sloncek::sloncek:!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   AMOSS!!!!!!!!
1.6.2005 14:41:08   
nejcko

Srečno, punce!!!!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   AMOSS!!!!!!!!
1.6.2005 22:16:37   
tanaja*
Amoss so včeraj zadržali v MB porodnišnici. Baje so ji spožili porod, potem nekaj čakali... in še nekaj poskušali... pa ni bilo nič... in jo po 24 urah spustili domov :zmeden:....

Da vas ne bo preveč skrbelo zanjo. Sicer pa se bo verjetno kaj sama oglasila.

papa,tanaja*

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 9:29:20   
Amoss
Točno tako in sem doma.Preživela sem 24 peklenskih ur.Noro.No in zdaj sem spet doma še vedno brez:duda:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 9:38:43   
Anonimen
Ja madonca, kaj se pa grejo? A to so bile prav resnične predpriprave na porod ali kaj? Kaj takega pa še nisem slišala, da bi še sprožili porod, potem bi se pa premislili. Sicer če ni mehur počen pa plodovnica prezrela, je res bolje, da se počaka, da porodni kanali dozorijo, da potem vse tekoče teče, ker na silo je lahko težko ali pa sploh ne gre in je traba na CR. Tako da je po moje res bolje, da se lepo še malo počaka, da se svar sama od sebe začne. Amoss, saj bo.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 9:53:40   
Gina
Ja kaj se pa res grejo! Mislm, sploh nimam besed. Pocarji. Kaj so pa probali? A vaginalete ali prav umetne popadke, mislim flašo? Meni tudi vaginalete nuiso nič prijele. Več kot pol ženskam ne primejo. In oni to vedo. Sploh še v življenju nisem slišala kaj takega, da bi človeka domov poslali, a nisi ti celo čez rok?! Obup!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 10:12:43   
Amoss
Dobila sem popadke v žilo in mi je flaša tekla 9 ur.Potem pa sem dobila še gel v nožnico,...
Pa nič.No zgleda da se mi je danes odluščil čep, vsaj nekaj jim je uspelo.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 10:19:18   
Gina
Aja, a tako. No ja, vseeno je to matranje ljudi.:ups:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 11:39:06   
Amoss
Ja grozno, sploh pa to čakanje,...Najprej so še nekaj govorili o carskem rezu,...pa so si zgleda potem premislili.No pa saj bom rodila noben še ni notri ostal, pač še ni dete pripravljeno,...
Nebi bilo treba mučiti mojega :duda:, če še ni pripravljena.Aja, sporočili so mi da bom baje imela :roza:.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 11:54:43   
Anonimen
Amoss men tole packanje prav nič ni pametno.Vse kar so počeli z vama dvema ni normalno:grrr:
Srčno upam,da se bo pupicaodločila pokukat na svet in,da bo šlo vse brez zapletov.
Za vaju dve:angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica::love::love::love::love:

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 11:56:35   
Gina
Aja, kaj so pa rekli zaradi tiste krvi, ki si jo imela? A ni bil to čep?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 11:58:46   
Amoss
Ja saj se vsi zgražajo, še celo babice v porodni so se.Potem pa mi še ena pametna zdravnica reče da oni že vejo kaj je dobro za otroka in mene.Haloo, sem kr jokala.Najprej silijo otroka ven, potem pa si premislijo in to je dobro za otroka in mene?
To ti je današnja medicina.Upam da se bo res moja pikica kmalu odločila da pride sama ven, ker še enkrat ne grem skozi to pa če doma rodim,...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 12:01:37   
Amoss
Gina oprosti nisem prej videla, meni niso čisto nič povedali sami so nekaj pametovali, mislim pa da se na kri sploh niso ozirali, matralo jih je to da je pupica bila živahna!No pa saj sem jim lepo povedala da ima takšna budna obdobja ko je 2 uri budna, pa očitno jaz ne vem kaj se z mojim otrokom dogaja.
Po 2 urah pa se jeumirila, pol pa sem le imela prav?!
Glede krvi pa mi ni nihče nič rekel.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 12:02:02   
Gina
Ja ja, je dobro za otroka, ali pa tudi ne. Dobro za mamico pa zihr ne. Jaz bi take kar v medije dala. Samo kaj, ko je vsaka po porodu tako utrujena in ima vsega dovolj, da nima nobena energije se še s tem ukvarjat, je srečna, da je vse za njo.:zmeden: Upam, da boš čim prej dobila svoje popadke in do bo :duda: čim prej pri tebi.:):):)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   AMOSS!!!!!!!!
2.6.2005 13:14:33   
Amoss
Ja hvala, upam da bo kmalu.Bo pa Tanaja sporočila ko bo kaj.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?