|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zapustil
28.8.2009 18:04:16   
tiat
Ja tukaj še ena, ki je šla skozi vse to... Slabo leto je naookoli, ko naju je zapustil.
Takrat je bila hčerkica stara 3 leta. Ni bilo lahko, a nekako nama je uspelo in verjamem, da bo tudi tebi.
Vsak dan, ki mine bo lažji in čas bo zacelil rane...
Če rabiš kakšen pogovor, nasvet, pa me lahko tudi kontaktiraš na zasebno.

TO JE TO

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.8.2009 18:14:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: plenicka

Tanja in Bodoča, popolnoma vaju razumem, ker sem bila pred skoraj 3 leti v zelo podobni situaciji...lahko vama povem le to, kaj je pomagalo meni: prav preko tega portala sem spoznala sotrpinko, katera je postala moja zaupnica - veliko, veliko sva se pogovarjali, jokali, smejali in se družili...bolečina zaradi tega ni izginila, vsekakor pa je izgubila moč. Še danes sva v vsakodnevnih stikih, čeprav se je moja situacija spremenila. Moj nasvet je, da nič ne zadržujta v sebi, pogovarjajta se z vsemi, ki so vaju pripravljeni poslušati, jokajta, tulita, čim več bolečine dajta ven na ta način...in sčasoma bo lažje!!!

Srečno obema!

Plenicka, tebe pa ze dolgo nisem brala...:).

(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
30.8.2009 21:29:12   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: kapitan jan

Živjo,
pred mesecem dni bi verjetno skupaj jokali in obrekovali nezrele moške. Mesec dni je sedaj od tega, ko je moj mož sklenil, da je bolje, da gremo ločeno živet. V zadnjem času je imel ljubezensko afero, v času, ko sem se jaz težko prebijala skozi dan z dvema majhnima otrokoma. Bil je tako samozavesten, odločen, da je bolje, da gremo narazen. Solze so mi tekle, ko sem dala otroka spat, čez dan sem bila brez volje in energije. Naj ti sporočim, da sem danes popolnoma drugačna oseba. Izjokala sem se, ni mi žal pekla, skozi katerega sem šla, danes sem močnejša, bolj samozavestna, še bolj prepričana v svoje vrednote, moralnost, pričakovanja o življenju. Žal je prepozno ugotovil, kako zelo žal mu je, danes je pozoren, sladek, joče na mojih ramenih. Čeprav še vedno nosim čustva do njega v svojem srcu, vem, da je čas, da jih pospravim v predal in ga zaprem. Verjamem, da bo nekoč prišel nekdo drug na mojo pot, tisti, ki bo vreden moje ljubezni in jaz bom del njegove brezpogojne ljubezni. Čeprav je težko, ker se mi je življenje obrnilo na glavo, ampak na svoji koži sem spoznala, da zmorem vse - pravkar sem se vrnila z dopusta in čeprav me je bilo neizmerno strah pred odhodom, smo se imeli naravnost odlično. Oči pa je vsak dan pošiljal sms-e in nam izkazoval prepozno pozornost.
Torej le pogumno naprej, vse se bo uredilo tudi v tvojem življenju, čimprej dam skozi fazo bolečine in začni uživati s svojim sončkom. Srečno!

user posted image

(odgovor članu kapitan jan)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.8.2009 13:20:07   
softic
Ali je res med nami vsaka druga,  ki je šla skozi pekel, ki ga je povzročil mož oziroma partner. In na konce je dec potegnil najslabšo varianto. Tudi mene je doletela ta nesreča-SREČA, da me je zapustil.  Takrat je užival ko sem jaz trpela,  danes uživam jaz on pa išče srečo pri drugih, ki pa je ni več deležen.
(po zelo kratkem času ga je dala na čevelje)user posted image  

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.9.2009 1:11:28   
merica
Hmmm tudi sama sem ostala brez moža...jst in moje dve punčke 6let in 3leta. Najhuje je ko sm z otroci ko sprašujejo, kje je oči,,,,ko pa vem da oči uživa...saj si je zelo hitro tolažbo najdel v natakarici stari 27let(on39)...full sm jezna ko pomislim da je z njo in da ga moje punce pogrešajo....s tem da mi jepustil neodplčan kredit in veeeeelikooooo položnic....več k en mesec ga ni....pa mi je dal samo 130eur za otroke....kok so te naši otroci majhni za očete ko je treba dat denar.
Naj se mi javi kakšna ki je za pogovor....sm čist na dnu....prišla do psihiatra.....hvala

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.9.2009 11:25:33   
Sreča in ljubezen
Punce moje,samo naprej!!!!

Želim vam uspeha v življenju in čimprej pozabit partnerje! Zaslužite si srečo v življenju in človeka ki vas bo cenil!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu merica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pogovori o porodu
willma

Bi se udeležile preproste skupine, ki se pogovarja o porodu? Namen skupine: odpravit strah in stereotipe o porodu.

Da, enkrat na mesec (40%)

Da, dvakrat na mesec (8%)

Da, enkrat na teden (9%)

Da, dvakrat na teden (4%)

Ne (37%)

Drugo(komentar) (3%)

Število vseh glasov: 839

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!