KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapitan jan Živjo, pred mesecem dni bi verjetno skupaj jokali in obrekovali nezrele moške. Mesec dni je sedaj od tega, ko je moj mož sklenil, da je bolje, da gremo ločeno živet. V zadnjem času je imel ljubezensko afero, v času, ko sem se jaz težko prebijala skozi dan z dvema majhnima otrokoma. Bil je tako samozavesten, odločen, da je bolje, da gremo narazen. Solze so mi tekle, ko sem dala otroka spat, čez dan sem bila brez volje in energije. Naj ti sporočim, da sem danes popolnoma drugačna oseba. Izjokala sem se, ni mi žal pekla, skozi katerega sem šla, danes sem močnejša, bolj samozavestna, še bolj prepričana v svoje vrednote, moralnost, pričakovanja o življenju. Žal je prepozno ugotovil, kako zelo žal mu je, danes je pozoren, sladek, joče na mojih ramenih. Čeprav še vedno nosim čustva do njega v svojem srcu, vem, da je čas, da jih pospravim v predal in ga zaprem. Verjamem, da bo nekoč prišel nekdo drug na mojo pot, tisti, ki bo vreden moje ljubezni in jaz bom del njegove brezpogojne ljubezni. Čeprav je težko, ker se mi je življenje obrnilo na glavo, ampak na svoji koži sem spoznala, da zmorem vse - pravkar sem se vrnila z dopusta in čeprav me je bilo neizmerno strah pred odhodom, smo se imeli naravnost odlično. Oči pa je vsak dan pošiljal sms-e in nam izkazoval prepozno pozornost. Torej le pogumno naprej, vse se bo uredilo tudi v tvojem življenju, čimprej dam skozi fazo bolečine in začni uživati s svojim sončkom. Srečno!
|