|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj se pokaže "taprava" črtica? Ka...
2.8.2009 9:37:50   
malajka84
zdravo, se opravičujem, če mogoče že je kje debata o tem...jaz je nisem našla, vsaj ne odgovora na moje vprašanje.

No takole je..že nekaj časa se trudim na dojenčku...M bi mogla dobit 29.7. nikoli mi ne zamuja, točna k ura....zdaj jo pa še kr ni....nardila sem tri teste FS mini...vsak dan enega..pa mi vsak dan pokaže zlo rahlo črtico (takšno, da če jo slikam, se sploh ne vid). Tk da..takim rahlim črticam ne vrjamem več...

Pa me zanima...kdaj je vam pokazal dobr vidno ornk..tapravo črtico, plus. S katerim testom naj poskusim??
Ker res mislm d tokrt je..sam nočem se prehit veselit...pa me zanima kater test je vam pokazal močno črtico al pa plus.

Pa je nujno, da je jutranji urin?

Prosim za kakršen koli nasvet!

Najlepša hvala že v naprej vsem!!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.8.2009 12:15:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM ZA NASVET
2.8.2009 9:42:56   
Anonimen
jaz sem vedno delala s clear blue. in vedno mi je pokazal 100% pravilno
ker pa ti M tolko zamuja, bi morala biti na CB kar posten plusek. skoci brz u lekarno po CB, pa nam javi!
stiskam pesti!!!

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2009 9:46:08   
azik
Poiskusi test CLEARBLUE je res fajn test,ne ni nujno da ,je jutranji urin cena testa je nekaj čez 7€ meni ,je vedno dobro pokazal tako ,da upam ,da bo tudi tebi .

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2009 9:46:16   
jullie
FS je tudi meni pokazal zelo malo vidno.... po pol ure (ko kao test ne velja več) se je šele črtica dobro videla... Pri baby cheku je bla črtica tudi slabo vidna.. po moje je glavno, da se vidi...

Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2009 11:21:28   
kitka1
Pri vseh testih je pomembno, da se natančno držimo navodil. Npr. rezultata FS po določenem času ne smemo več odčitavati - lahko se namreč pokaže črtica, pa ni nosečnosti.

Clear blue je za moje pojme čisto predrag - plačamo namreč tudi izvedbo - plastiko. Testi, ki so v obliki trakov, so bistveno cenejši in nič manj zanesljivi, marsikateri izmed njih je celo bolj zanesljiv. To je namreč odvisno od same občutljivosti testa (primerjava: Clear blue - 50 mIU/ml, First sign - 25 mIU/ml, torej bo Firs sign pokazal črtico že pri polovico manjši vsebnosti nosečniškega hormona v urinu).

Primerjave nekaterih testov najedete tukaj:

http://otrocarije.blogspot.com/2008/07/test-nosenosti.html
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nosecnost/333.html

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2009 11:30:06   
malajka84
Meni FS trakci po par sekundah pokaže zelo rahlo..pa taka rahla tudi ostane....sam res zlo rahla..so mi pa 4 tk pokazal..sam vsi FS trakci

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2009 12:06:56   
Taanikaa
ja CB definitivno...in je kaj??????držimo pestiuser posted image

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 2.8.2009 12:08:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2009 12:52:07   
mokca
ojla!
meni je test FS pokazal šibko črtico 5 dni pred pričakovano M(ravno 14 dni nazaj).cikluse mam dolge 30 dni.točne,nikoli zamude edino 1x leta 2006  in rezultat je sinček,in sedaj v tem mesecu prav tako user posted image .držimo pesti da je to TO!

poskusi še kak dan poznej,naj bo 3 dni razlike.

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Barva vozička za fante
donat

Ali je primerna RDEČA barva vozička za fantke??

da (81%)

ne (8%)

mogoče (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!