Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM ZA NASVET 2.8.2009 9:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem vedno delala s clear blue. in vedno mi je pokazal 100% pravilno ker pa ti M tolko zamuja, bi morala biti na CB kar posten plusek. skoci brz u lekarno po CB, pa nam javi! stiskam pesti!!!
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA NASVET 2.8.2009 9:46:08
|
|
|
|
azik
|
Poiskusi test CLEARBLUE je res fajn test,ne ni nujno da ,je jutranji urin cena testa je nekaj čez 7€ meni ,je vedno dobro pokazal tako ,da upam ,da bo tudi tebi .
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA NASVET 2.8.2009 9:46:16
|
|
|
|
jullie
|
FS je tudi meni pokazal zelo malo vidno.... po pol ure (ko kao test ne velja več) se je šele črtica dobro videla... Pri baby cheku je bla črtica tudi slabo vidna.. po moje je glavno, da se vidi...
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA NASVET 2.8.2009 11:21:28
|
|
|
|
kitka1
|
Pri vseh testih je pomembno, da se natančno držimo navodil. Npr. rezultata FS po določenem času ne smemo več odčitavati - lahko se namreč pokaže črtica, pa ni nosečnosti. Clear blue je za moje pojme čisto predrag - plačamo namreč tudi izvedbo - plastiko. Testi, ki so v obliki trakov, so bistveno cenejši in nič manj zanesljivi, marsikateri izmed njih je celo bolj zanesljiv. To je namreč odvisno od same občutljivosti testa (primerjava: Clear blue - 50 mIU/ml, First sign - 25 mIU/ml, torej bo Firs sign pokazal črtico že pri polovico manjši vsebnosti nosečniškega hormona v urinu). Primerjave nekaterih testov najedete tukaj: http://otrocarije.blogspot.com/2008/07/test-nosenosti.html http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nosecnost/333.html
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA NASVET 2.8.2009 11:30:06
|
|
|
|
malajka84
|
Meni FS trakci po par sekundah pokaže zelo rahlo..pa taka rahla tudi ostane....sam res zlo rahla..so mi pa 4 tk pokazal..sam vsi FS trakci
|
|
|
|
RE: PROSIM ZA NASVET 2.8.2009 12:06:56
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja CB definitivno...in je kaj??????držimo pesti
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 2.8.2009 12:08:33 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Barva vozička za fantedonatAli je primerna RDEČA barva vozička za fantke??da (
81%)
ne (
8%)
mogoče (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!