Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
histeričen jok pred spanjem 30.7.2009 10:11:10
|
|
|
|
biga
|
Prosim za pomoč. Moj dveletnik je zdaj že tri dni čisto prestrašen, ko je treba spat. Včasih smo prebrali pravljico, ga dali v posteljico, malo je še klical atija in mamico, pa sva ga pomirila in je zaspal. Zadnje dni je pa ful hudo. Že takoj reče "ne ajat", ko ga po pravljici dava v posteljico, pa tak jok, se vstane, histerično joka, kot da ga je česa strah in kliče atija ali mene. Pa ati in mami božat. Kar se je spremenilo v zadnjem obdobju je to, da ima poleti vrtec drugje, kjer so združeni v več skupinah. Vzgojiteljica je druga, ampak jo pozna že od prej. Ker ga 14 dni ni bilo v vrtcu zaradi dopusta, je bilo v ponedeljek ful hudo, ko sem ga peljala. In zdaj vsako jutro joka, noče od mene, tako da ga moram pustit vzgojiteljici, da ga pomiri. Razmišljam, če je lahko tole povezano z večernimi težavami. Ker je tak šok zanj v vrtcu. A ima kdo podobne izkušnje? A je tud možno, da sta Rdeča kapica ter Volk in sedem kozličkov preveč strašljivi pravljici za zvečer, pa da ga je kar naenkrat strah?
|
|
|
|
RE: histeričen jok pred spanjem 30.7.2009 11:43:58
|
|
|
|
ledenaa
|
To ni strah,ampak enostavno noče spat,ker se boji da bi kaj zamudil Zadnji teden se tudi mi ubadamo z tem. Bo minilo,tako kot vse ostalo
|
|
|
|
RE: histeričen jok pred spanjem 30.7.2009 11:59:34
|
|
|
|
ksenjak
|
Tudi mi pri naši dveletnici. Upam, da jo hitro mine. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?