Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za Mojco9000,ki čaka na 100%potrdilo 31.5.2005 13:47:44
|
|
|
|
saša24
|
tudi jaz ji to želim :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: :roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza: :modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri: sasa24
|
|
|
|
Za Mojco9000,ki čaka na 100%potrdilo 31.5.2005 13:50:55
|
|
|
|
biba77
|
:roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza: :modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri: :roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza:
|
|
|
|
Za Mojco9000,ki čaka na 100%potrdilo 31.5.2005 13:51:04
|
|
|
|
eva1
|
Ja že stiskamo :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:! a je šla danes na odvzem krvi???? Lp, Eva in Luka
|
|
|
|
Za Mojco9000,ki čaka na 100%potrdilo 31.5.2005 14:13:10
|
|
|
|
aljča
|
Eva ja se je kar odločla in je šla direkt v Mb v ambulanto povedat kako je in sedaj čaka.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Za Mojco9000,ki čaka na 100%potrdilo 31.5.2005 14:22:25
|
|
|
|
pika74
|
Iiiiiiiii kok je Astra lepe naredla :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Za Mojco9000,ki čaka na 100%potrdilo 31.5.2005 19:30:18
|
|
|
|
biba77
|
Pika, kaj me jezis? :hudicek: Mojca9000, a je potem mozno, da sem te jaz danes videla v Mb? Vem, da se je sestra z eno Mojco pogovarjala... :zmeden2: Jaz sem bila tam med 9.50 in 11. uro. No, kje si nova :nosecka:???
|
|
|
|
Za Mojco9000,ki čaka na 100%potrdilo 31.5.2005 19:34:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Čist sigurno?Se lahko spomniš v kaj je bla oblečena lahko mi pišeš na privat,če želiš z veseljem ti odgovorim! Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?