|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dagnje na buzari
29.7.2009 23:54:08   
sasa84
Živjo!

Danes sva delala dagnje na buzari in nama je ostalo še kar nekaj omakce, ki pa je preveč slastna, da bi jo zavrgla...Kaj naj z njo??? Ideje prosim!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dagnje na buzari
29.7.2009 23:58:08   
Anonimen
Ne vem, nikoli ne ostane user posted image .

Jutri lahko skuhas spagete ali zelene rezance v njej...

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dagnje na buzari
30.7.2009 0:02:40   
sasa84
Uf, je ostalo, je, ker sva delala za več oseb, ne samo za 2...požeruhauser posted image  Hvala za idejo. Jo bom še malo zgostila (kar z drobtinami), potem pa verjetno naredila z rezanci. Upam, da bo. Saj nama vedno nekaj rata, sam idejo morm dobit, če se ne spoznam ravno na te stvari (na školjke se bolj slabo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dagnje na buzari
31.7.2009 22:41:48   
luka jan
Če ni skrivnost, a mi lahko zaupaš recept?

Sem že parkrat poskušala s tem buzarom, pa mi še nikol ni ratal.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dagnje na buzari
1.8.2009 10:02:43   
sonček33
Jaz dam olje v veliko posodo, počakam, da se segreje, stresm v lonec dagnje, pokrijem in počakam, mal pomešam vmes, da se da zrak mal porazdeli in se školjke odprejo. Potem pa zalijem z belim vinom, mal vode, velik sesekljanega česna in peteršilja pa ene 5 žlic drobtin. Še mal pokuhaš in ješ. Njami.

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dagnje na buzari
2.8.2009 18:36:43   
sasa84
Ja, midva sva tko nardila:
- z dagenj sem spucala kamen in brado-kupila sva jih 1,5kg
- 1malo večjo čebulo in 4stroke česna sem nasekljala čisto na drobno (baje je fajn, če jih kar zmelješ v multipraktiku) in počasi pražila na olju v malo večjem loncu
- dodala sem skoraj celo paradižnikovo kašo-uporabla sem valfruto 500g(ali pa 4pelate zmečkane čim bolj na drobno), dagnje in zalila s 3dcl belega vina in malo vode
- dodaš začimbe (sem uporabila kar posušene, količinsko ti pa ne znam povedat koliko-po občutku oz. vonju)-poper, bazilika, origano, drobnjak, peteršilj, soli pa ni treba, ker itak školjke spustijo
- kuhala sem napol pokrito dobrih 20 minut in vmes malo premešala
- najprej sem v drugo posodo dala školjke, potem pa zalila z omako (če vidiš, da je preredka, jo lahko zgostiš z drobtinami), zraven pa kruhek (midva jeva polbelega, priporočajo pa ponavadi belega)

Ni sicer čist original, sam nama je bilo super. Zaprte al pa tiste, ki so bile čisto malo odprte sva vrgla stran, ker niso ok-sva eno odprla in je bila take sumljive blede barve...
Upam, da ti bo uspelo, predvsem pa, da ti bo všeč! Dober tek!user posted image

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 2.8.2009 18:37:49 >


_____________________________

Srečna mamica!

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dagnje na buzari
2.8.2009 18:43:58   
Anonimen
Voda, malo olivnega olja, malo belega vina, malo petersilja in kaksen strok cesna (ni nujno). Enostavno in odlicno.

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?