Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 9:47:02
|
|
|
|
higuys
|
mogoče malo preveč okrašena...no jaz sem anti srčki, tko da nisem neko merilo.. Kaj bo notri pisalo? In tudi tista ideja, da se "rdeča" pa ne tista ta rdeča ponavlja skoz poročni dan..
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 19:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys mogoče malo preveč okrašena...no jaz sem anti srčki, tko da nisem neko merilo.. Ne znam drugace, kot kiči kiči . Ekola, še nambr tu: Katero bi raje?
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 19:29:15
|
|
|
|
Splišni
|
Ta ta druga je meni lepša, ta je že prav lepa pravzaprav. Una prva pa ... malo oči zabolijo.
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 19:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Una prva pa ... malo oči zabolijo. res je . sicer se tisti beli papir v zivo ne sveti, ampak ne znam bolje poslikat . no ja, se vedno kiči kiči, ampak to mi je ocitno stil .
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 19:41:20
|
|
|
|
pety78
|
Druga. Sicer mi je pa tudi prva všeč. Jaz bi se je, kot nevesta seveda, zelo razveselila. Kar se pa kiči kiča tiče pa....A ni poroka sama tudi en kiči kič?
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 19:45:17
|
|
|
|
Oceania
|
Ta druga mi je zelo, zelo všeč!
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 19:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se pa kiči kiča tiče pa....A ni poroka sama tudi en kiči kič? Pojma nimam , nisem bila ze sto let.
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 19:57:43
|
|
|
|
andreja32
|
Mič,... druga čestitka..
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 20:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
torej druga, hvala vsem za mnenje!
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 20:32:54
|
|
|
|
cmokec
|
Meni je tudi druga boljša. Če jo boš poklonila nevesti kot čestitko, je nekaj drugega, kot poročno vabilo. Ker vabilo naj bi se res skladalo še z ostalimi stvarmi. Vsaj v barvi, če ne v materialu tudi.
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 20:37:37
|
|
|
|
cmokec
|
Še to sem pozabila. Rdeča predstavlja energijo, moč in bogastvo. Vse dragocene stvari v gradovih so bile odete v rdeč žamet, ki predstavlja prestiž in obilje. Božiček in nasploh božično okrasje je rdeče. Rdeča je topla, neposredna, ni hinavska. Tudi tvoja čestitka bo zajemala polno lepih želja, dobre energije, veliko moči v skupnem življenju in obilja, zato je rdeča kar primerna barva.
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 20:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to sem pozabila. Rdeča predstavlja energijo, moč in bogastvo. Vse dragocene stvari v gradovih so bile odete v rdeč žamet, ki predstavlja prestiž in obilje. Božiček in nasploh božično okrasje je rdeče. Rdeča je topla, neposredna, ni hinavska. Tudi tvoja čestitka bo zajemala polno lepih želja, dobre energije, veliko moči v skupnem življenju in obilja, zato je rdeča kar primerna barva. o, cmokec, tole je pa 1A razlaga :), hvala! mogoce ves, kaj predstavljajo zlatkaste barve? verjetno tudi obilje, moč...?
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 20:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker vabilo naj bi se res skladalo še z ostalimi stvarmi. Vsaj v barvi, če ne v materialu tudi. to rabis ze logisticnega inzenirja za usklajeno poroko .
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 20:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Druga ! Prva res kar malo bode v oči !
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 20:57:11
|
|
|
|
cmokec
|
Ja zlata je tudi dobra, samo je lahko kmalu kičasta. Pa pri rdeči je treba tudi paziti, da je ni preveč, ker lahko deluje preveč agresivno.
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 5.8.2009 21:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zlata je tudi dobra, samo je lahko kmalu kičasta. ubijalska kombinacija, kiči zlata z ultra kičasto dodano vrednostjo mojih prstov . ni cudno, da jo tezko v roke primem
|
|
|
|
RE: Porocna cestitka v rdeci barvi? 6.8.2009 17:42:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys druga je absolutno boljša....ampak ni še to -to , daj gor še tretjo verzijo...eno brez poročne simbolike ... pocaki kaksen dan...mam se eno v planu . skoraj brez srckov
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?