Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čisto prva UZ kremica za sončenje 31.5.2005 11:58:30
|
|
|
|
mtd
|
hoj jaz imam ob Bubchena s faktorjem 32 ime ji je Sonne8) in je mleko, stane pa pr nas 1860 sit lp
|
|
|
|
Čisto prva UZ kremica za sončenje 31.5.2005 11:59:14
|
|
|
|
Bejba
|
Mi imamo od Bubchena, faktor 32 in smo zelo zadovoljni. Naš malček pa je star 7,5 mesecev in sva skoraj cel dan zunaj. Pravijo, da ni dobro pretiravati s faktorji, da tam okoli 30 je še ok, več pa ne :zmeden:. LP; Bejba :rozica:
|
|
|
|
Čisto prva UZ kremica za sončenje 31.5.2005 12:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam za mojo 9 mesečnico za obrazek nivea Sonnen-Creme faktor 30,za vse ostalo:) pa Nivea Sun-Spray fur kinder tudi 30 faktor.
|
|
|
|
Čisto prva UZ kremica za sončenje 31.5.2005 20:20:11
|
|
|
|
stela
|
Jaz imam kremo s faktorjem 30 od Nivee in od Bubchena, pa mi je zadnja bolj všeč, ker se lažje razmaže, pa tudi na splošno so mi Bubchenovi izdelki boljši od Niveinih. L.p.
|
|
|
|
Čisto prva UZ kremica za sončenje 31.5.2005 20:26:04
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem kupila novo kremo, ki jo je nivea dala na trg, ima pa faktor 50+. je pa za otročke z občutljivo kožo, ima UV filter, pa še nekaj, pa je vodotesna. 200 ml košta nekje 2 pa pol jurja. sem glih včeraj gledala eno oddajo, kjer so rekli, da take kreme preveč na tanko nanašamo na kožo. da bi dosegli učinek faktorja, ki piše na tubi, bi plast na koži morala bit vsaj 1 mm debela, to pa običajno ni. pri tej močnejši kremi se pa zadeva izenači, tako da je tamala v vsakem primeru optimalno zaščitena. če kero zanima, kaj točno piše na njej, naj se mi javi, pa prepišem... LP
|
|
|
|
Čisto prva UZ kremica za sončenje 31.5.2005 21:03:19
|
|
|
|
niki5
|
Eucerin, ki je brez kemičnega filtra, ZF 25. Primerna za občutljivo kožo, tudi za alergike. Zelo kvalitetna kozmetika, ki se jo dobi v lekarnah. Priporočam. Na oddaji dobro jutro pa so omenili, da naj bi nanašali 2 mm kreme, kar pa pomeni da bi 1x uporabili 1/3 kreme, kar pa nihče ne počne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?