Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 10:52:50
|
|
|
|
summer410
|
mislim, da če se ti vredu počutiš, to ne bi smelo vplivati na plod......si že bila na prvem pregledu?...če ti je tam g povedala, da je vse ok....potem to ne sme biti problem...jaz sem v 24 tednu in ker nimam težav normalno sexam, in mi je g rekla, da lahko koliko mi bo pač ugajalo.....
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 10:52:52
|
|
|
|
rina22
|
Mislim, da ne bi smel biti problem. Saj si komaj v 10. tednu nosečnosti. Nevarneje je, ko začne trebušček rasti. Če te nič ne boli, je vse vredu, brez skrbi Da pa v bodoče ne boš zaskrbljena, pa malo prilagodita ta položaj
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 10:53:42
|
|
|
|
summer410
|
aja....kot je predhodnica napisala....sam položaj boš morala pa prilagodit...čez nekaj časa:)
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 11:07:47
|
|
|
|
romana24
|
Če te med samim odnosom ni nič bolelo nima bit kaj. Saj ko bo bušček dovolj velik tudi tvoj ne bo mogel kar ležati na tebi. Je pa otroček tok zaščiten v maternici da nima bit mu kaj, sploh ne v 10t. Če bi blo kaj od tega res potem proti koncu nosečnossti ne bi smela več sploh seksati da ne bi malega poškodovala. Predstavljaj si da ko boš v drugo noseča bo tudi tvoj prvi otroček plezal in skakal po tebi pa to ne vpliva nič na bebico. Tko da kar veselo naprej! Pa lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 11:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pušenjak je enkrat napisal, da je dojenček v trebuhu kot olupljena banana v zaprti plastenki napolnjeni z vodo ... lahko skačeš po njej kolikor hočeš, banani ne bo nič .
|
|
|
|
RE: OBUPANA 29.7.2009 12:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala v sem za odgovore! Lep dan vam želim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?