|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomoč!!! ... pleničke ponoči premočijo.
29.7.2009 8:56:24   
Anonimen
Punce, hvala!
No danes je spala v Müllerjevi (4-9) in je bilo ok ... čeprav je bila zjutraj tik na tem da že spusti ... danes probam še z večjimi plenicami.
Tole s temi nepremočljivimi hlačkami in povijalnimi plenicami bom pa sprobala jeseni ali pa pozimi, če bomo imeli še te probleme, ker ima tamala zdaj ob teh temperaturah v sobici zvečer vsaj 27°C in spi samo v plenički in se mi zdi, da bi bilo še to čez malo preveč.

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Pomoč!!! ... pleničke ponoči premočijo.
29.7.2009 10:55:32   
Ryssa
Probaj pampers activ fit. Našemu zdrži ogromno lulanja, prej je vse premočilo, plus tega zadrži še če se obilno pokaka.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Pomoč!!! ... pleničke ponoči premočijo.
29.7.2009 14:04:04   
Mesečnica
Mi ponoči uporabljamo Leclercove Mots d'Enfants Ultra Confort. Imajo posebno vpojno jedro, narejeno prav za ponoči. Naš mali (10 mesecev) tudi ponoči zelo veliko lula in kaka, pa mu v 12 urah (ja, spi celo noč user posted image ) običajno ne premoči. Ko pa že pride kaj mimo plenice, je to minimalno - največ kar je bilo premočeno, je bilo to, da je bil rob bodija pri nogici moker ali pa je imel majhen moker madež nad pasom. To se nam je do zdaj zgodilo morda desetkrat.

Aja, če boš kupovala te plenice, pazi, sta dve verziji plenic Mots d'Enfants. Te, o katerih sem govorila, so v pisani embalaži (v osnovi je temnozelena), tudi plenice so pisane (porisane), pa na embalaži sta narisana sonček in luna (ker so super vpojne za dnevno in nočno uporabo). Druga verzija plenic je v manj izraziti embalaži (glede na velikost imajo različne osnovne barve embalaže), pa tudi plenice same so bele, le pas je malo porisan.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




obis komisije v času bolniške
extra

ALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?

DA (13%)

NE (87%)


Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!