Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BROMERGON-zaustavitev mleka? 28.7.2009 14:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem jih, a mi nisi nic pomagala, razen da sem bila cela omoticna. Malo si stisni in poskusi se s kaksnim zajbljevim cajem...
|
|
|
|
RE: BROMERGON-zaustavitev mleka? 28.7.2009 14:21:42
|
|
|
|
ledenaa
|
Ne nisem Pojdi na mon- pa si poglej kako se zaustavlja mleko,za to ne potrebuješ tabletk kar poglej na stranske učinke
|
|
|
|
RE: BROMERGON-zaustavitev mleka? 28.7.2009 23:39:11
|
|
|
|
Najaa
|
Teh tablet skoraj noben več ne daje zarad stranskih učinkov. Baje. tud meni jih niso hotli dati po prejšnjem porodu. Sama se ustavila mleko v tednu dni in sicer s hladnimi obkladki, z obkladki iz zeljnih listov in peteršilja, z mrzlim tušem sem tuširala dojki. Sam stiskat ne, ker potem bo mleka še več. Ko čutiš pritisk, toploto, bolečino, si daš gor obkladke in pomaga.
|
|
|
|
RE: BROMERGON-zaustavitev mleka? 28.7.2009 23:44:52
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Teh tablet skoraj noben več ne daje zarad stranskih učinkov. Baje. tud meni jih niso hotli dati po prejšnjem porodu. Sama se ustavila mleko v tednu dni in sicer s hladnimi obkladki, z obkladki iz zeljnih listov in peteršilja, z mrzlim tušem sem tuširala dojki. Sam stiskat ne, ker potem bo mleka še več. Ko čutiš pritisk, toploto, bolečino, si daš gor obkladke in pomaga. Nikar...stisni si samo toliko da popusti pritisk...vsakič malo..(mleko se dela ,če ti stisneš vse mleko ven ).ne pusti ,da ti ostaja mleko ,ker boš dobila mastitis in ti ne bodo pomagali nobeni obkladki.Kar verjemi sem petkrat rodila in pri vseh tako nehala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?