|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   crkljanje
27.7.2009 19:40:46   
Katy78
Zanima me, ali se vaši dojenčki, stari nekje 6-8 mesecev radi stiskajo k vam in vam pustijo, da jih lupčkate? Moj škrat namreč ni preveč navdušen, če ga stisnem k sebi, ko mu dam lupčka, me največkrat odrine in še popraska zraven. user posted image  Edino ko ga uspavam, takrat se pa stisne k meni in bognedaj da ga prekmalu odložim v posteljico - je jok in stok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: crkljanje
27.7.2009 20:31:25   
miapia
Naša se je prvič crkljala po cepljenju pri 6 mesecih, drugače se noče crkljati. Mi je bilo kar čudno. Samo res pa je, da je bila čisto mirna. Če jo lupčkamo, ni pa nič narobe. Tudi v ležečem stanju v naročju noče biti in hoče sedeti. Stari smo pa 7 mes.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2009 22:13:45   
tejči28
Moj škratek se carta samo v naročju,ko je zaspan ali pa se glih zbudi.Takrat ga lahko polučkam in stiskam k sebi.Drugače pa me tudi z rokicami stran odriva.Zato izkoristim,ko ga uspavam,da ga božam in lupčkam.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2009 22:34:04   
zmajaz
Naša je pa že od nekdaj crtljivka - se ful rada stisne in pocarta (stara je zdaj leto in pol), sploh ko se zbudi, pa tudi večkrat vmes, kar tako. Včasih recimo ležim na kavču in gledam TV, pa pride k meni, in se z ličkom stisne na moje lice in tako pocarta. Ali pa če sedim na stolu, ona pa se na tleh igra, večkrat pride in se mi z glavico nasloni na kolena in malo pocarta, potem pa se gre naprej igrat. user posted image  Pa lupčke večinoma deli kot po tekočem traku - včasih mi ga da, če ji rečem, včasih pa kar tako sama pride in mi ga da. Mali bratec pa itak dobi od nje menda kakih 100 lupčkov na dan. user posted image  Že zjutraj, ko se vstane in ga zagleda, takoj reče: "Aji pučka" (njena izgovorjava bratcovega imena in lupčka user posted image ).

Ta mali je pa itak star komaj 3 mesece in se še ne more ravno ubranit naših lupčkov user posted image , koliko se bo rad cartal, bomo pa še videli - na rokah že zdaj ni pretirano rad - veliko raje vidi, da ga daš recimo na kavč/ posteljo/v ležalnik in se pogovarjaš z njim, kot pa da ga imaš na rokah.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2009 22:47:07   
Anonimen
Starejša je bila in še vedno je zelooooo crkljiva, ne mara edino, da jo lupčkamo.
Mlajša pa zaenkrat kaže, da ne bo taka crkljivka, rada ima svoj mir, npr. zvečer postane sitna, če jo predolgo mečkamo po rokah.

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2009 8:03:59   
soncica01
nasa se rada carta samo kadar se zbudi. Takrat je spocita in najbolj pripravljena za cartanje. Sicer pa ni nekam prevec navdusena.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2009 8:07:51   
botrca
Najin se tudi ni nikoli rad preveč cartal. Ko mu je bilo in ko mu je se cartava v nič ga pa ne silim, ker vidim da mu ne paše. Ko me rabi se pride pocartat...user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Plenice za enkratno uporabo
grahek85

Katere plenice uporabljate?

Müller (beauty baby) (18%)

DM (babylove) (14%)

Hoffer (mylove) (10%)

Sparky (1%)

Huggies (2%)

Pampers (55%)

Število vseh glasov: 129

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!