Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Deodorant za intimno nego? 27.7.2009 14:45:43
|
|
|
|
kajalin*
|
Verjetno obstaja,samo js bi ti svetovala obisk pri g,k lahko da imaš kakšno vnetje,hmmm?
|
|
|
|
RE: Deodorant za intimno nego? 27.7.2009 15:08:26
|
|
|
|
miapia
|
Sama sem sicer pristaš vode in nič drugega, pojdi se pa posvetovat h ginekologu. Mogoče bi ti kakšen mini vložek pomagal, da bi vsrkal vlago. Ta mila in robčki samo sušijo in motijo ph nožnične flore.
|
|
RE: Deodorant za intimno nego? 27.7.2009 15:15:25
|
|
|
|
kajalin*
|
če imaš neprijeten vonj na hlačkah,lahko z deodorantom ali vložkom parfumiranim vse skup poslabšaš,tako da pojdi k dr.Pa uporabljaj,če še ne uporabljaš intimno milo,pojdi kupit v lekarno.
|
|
|
|
RE: Deodorant za intimno nego? 27.7.2009 15:31:10
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Pri ginekologinji sem bila in je rekla, da ni to nič posebnega in da naj uporabljam mini vložke, ki pa mi grejo blazno na živce, ker se mi vedno zmečkajo in pomožnosti se del vložka obrne, tako da se mi prilepi na kožo in pol spet laufam na WC in popravljam. Mila ne uporabljam, ker mi čisto izsuši sluznico in me potem skoz srbi. Se bom odpravila na eno turnejo po lekarnah in drogerijah. Tudi z deodorantom za pod pazduho sem imela dolo časa težave, dokler nisem našla ene posebne kremice.
|
|
|
|
RE: Deodorant za intimno nego? 1.8.2009 18:26:59
|
|
|
|
mala zirafa
|
Če obstaja deod. za noge potem mislim da je tudi za intimno nego.
|
|
|
|
RE: Deodorant za intimno nego? 4.8.2009 16:05:22
|
|
|
|
citrončica
|
obstaja, jaz mam femfresh iz drogerije, a vseeno uporabljam ščitnike perila vsak dan, pa ko grem na wc zamenjam ali pa vsaj intimni robček uporabim...probaj..
|
|
|
|
RE: Deodorant za intimno nego? 15.8.2009 21:37:49
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica obstaja, jaz mam femfresh iz drogerije, a vseeno uporabljam ščitnike perila vsak dan, pa ko grem na wc zamenjam ali pa vsaj intimni robček uporabim...probaj.. isto - femfresh, kupljen v DM-u, sicer ni "baš nešto", ampak bolje kot nič. Dnevne vložke oz. ščitnike perila je pa treba menjat na vsake par ur, no, vsaj jz jih.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.