Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 13:34:53
|
|
|
|
claud
|
Bodi vesela da te še nč ne daje Na samoplačniškega greš kamorkol...mal pobrskaj po netu Sicer pa iskrene čestitke za
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 13:46:39
|
|
|
|
barika
|
Prej kot 8 tednu se ne bo nič videlo, samo sekirala se boš in po forumu brskala, zakaj se še nič ne vidi. Lepo se naroči, pa počakaj vsaj do 8 tedna, če že moraš iti kam na samoplačniški pregled.
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 15:18:33
|
|
|
|
nincrli
|
Jaz sem prvega imela v 10. tednu pa sem komaj čakala ampak je do takrat kar hitro minilo, pa še fajn se je vse videlo. Punce, ki so ga imele v 6. 7. pa so sam spraševale, če je vse ok, če se bi moglo več videt kot se je... Ma pomoje bolje, da počakaš, saj bo hitro minilo, boš videla!
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 16:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
POčakaj, boš imela kaj videti. Meni tudi ni bilo nič med nosečnostjo in sem res uživala. Relax in uživaj tudi ti!
|
|
|
|
RE: jst pa bi šla na pregled.... 27.7.2009 16:35:06
|
|
|
|
SaaS
|
Verjamem, da si nestrpna, sploh če je prvi otrok. Mogoče se pa naročiš vseeno lahko, medtem, ko je tvoja g na dopustu. Saj naroči te sestra. Razen če so kompletno zaprli ordinacijo. Verjetno ti sestra lahko da datum v 8 tednu, ko bo g že tam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?