|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro
31.5.2005 7:05:18   
tjaga
Morgen vsem,

ste že spili :kava: ? Zunaj je prijetno ohlajeno, zaenkrat še brez dežja.

Pa dejmo še enega:
Scherlock Holmes in dr. Watson gresta na taborjenje, postavita šotor ter kmalu zaspita. Čez nekaj ur Holmes zbudi svojega zvestega prijatelja: "Watson, poglej v nebo in mi povej kaj vidiš!" Watson odgovori: "Vidim na miljone zvezd." "In kaj ti to pove?" Watson se za nekaj časa globoko zamisli: "Astronomsko mi pove, da obstaja na miljone galaksij in verjetno na biljone planetov, astrološko, da je Saturn v znamenju Leva, časovno, da je ura približno četrt na eno zjutraj, teološko, da je očitno Gospod vsemogočen in da smo mi majhni in nepomembni, meteorološko pa, da bova jutri imela lep dan. Kaj pa tebi pove?" Holmes za trenutek pomolči in nato reče: "Osnove, moj dragi Watson, osnove! Nekdo nama je ukradel šotor!"

:kava::kuza::kava::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro
31.5.2005 7:11:34   
Anonimen
Super vic, tjaga!
Jaz sem zdajle popila kavico, zdaj pa grem zbudit Tiborja in greva novim delovnim zmagam naproti! Najprej bodo boji, ker ne bo dal gor kratkih hlač, potem majica ne bo taprava, sledijo narobne superge itd. Uf, mi je že vroče, čeprav je zrak kar v redu.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro
31.5.2005 7:14:05   
AnBan
Jutrčka...jaz pijem že drugo :kava:...imam pa danes srečo, da sem prišla v službo že ob 6ih, ker če bi prišla za ob 7ih, bi bila mokra kot:kuza: (kot sta zdajle moji 2 sodelavki:()...zunaj namreč lije kot iz škafa in je čisto črno....

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro
31.5.2005 7:16:15   
Anonimen
Jutro, malčka odtrogala v vrtec, čakam, da zavre voda za kave.

Spliš, čist nič ti nisem fouš, k boš švicala zdjale. :(

Aja, naš mali je pa danes ponoči brez plenice spal, pa se ni nič v osteljo polulal, ha, ha, ha...:bravo:

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro
31.5.2005 7:17:36   
tjaga
O veliko sreče, vem kako to zgleda :((:grrr:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro
31.5.2005 7:18:28   
tjaga
:bravo: za Vita, ha ha ha :bravo::bravo:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro
31.5.2005 7:19:09   
CatJa
:)- :)- :)-

Pa si mi malo razvedrila jutro! Pri nas tudi dezuje.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro
31.5.2005 7:23:32   
Anonimen
Pri nas še ne, ampk gruntam, da bi šla brisače pobrat s štrika, k so že skor suhe...

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro
31.5.2005 7:40:33   
Yasmin
Dobro jutro vsem skupaj..danes pri nas ne bo dezja:((..ze nabija ob 9:30 je 35 stopinj..ponoci je bila pa taka vlaga, da se perilo ni posusilo..ta teden se me trzi neka bolezen z imenom lenitis..nic mi ne disi..se kave se mi ne da napravit:(..
albinca ti pa le brisace poberi..te pocakamo;)

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro
31.5.2005 7:41:57   
Anonimen
Ja, zgleda da bo res treba...al bom pa teto prosila naj jih, ko/če začne deževati ;)

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro
31.5.2005 7:45:29   
Taša
Dobro jutro, že pijem drugo:kava:.. No danes bomo pa malo lažje zadihali....Pri nas oblačno, trenutno brez dežja, vendar je že ena ploha za nami.. No, Nika še spi, se je zjutraj zbudila pa se ji ni ljubilo v vrtec, pa sem ji dovolila ostati doma.. Pa je hitro skočla nazaj v posteljo in zdaj še spi. Naj uživa, saj bo kmalu konec njene brezskrbnosti.. Septembra gre v šolo...
Maša je že polno aktrivna in že raziskuje kuhinjo:)-:)-:)-!

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro
31.5.2005 7:47:42   
AnBan
Pri nas je pa tak naliv mimo...meni je najbrž vse lepe :rozica::rozica::rozica: na balkonu pobilo:(:((:(:((...me je kar groza it popoldne domov pogledat

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobro jutro
31.5.2005 8:07:44   
SANDY
hehehe, dober vic za zjutraj..

Midve s tamalo pa zej na fruštk, jest še eno :kava: pol pa na kolo...

še 17 dni, pol gremo pa na morjeeeeee :bravo:9nebesa:bravo:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dobro jutro
31.5.2005 8:11:26   
viv_
Morgen keine sorgen! :)-

Princeska v vrtcu... Ati neznano kje ;)... mami pa za računalnikom... sem bila pa že v našem Badovincu na najboljši :kava: pod soncem...

Zdaj se pa psihično pripravljam, da se lotim enih podatkov...

lp

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dobro jutro
31.5.2005 8:20:31   
viv_
"V cem je bistvo zakonske zveze?"
"Bistvo je v tem, da moz in zena s skupnimi mocmi resujeta skupne probleme, ki jih ne bi bilo, ce ne bi bila skupaj." :ups:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dobro jutro
31.5.2005 8:21:30   
baguSka
:)-:)-:)-:)- Pa še res je!

Jutro.;)

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dobro jutro
31.5.2005 8:26:24   
tjaga
Še enega, tokrat o blondincih:

Blondinec se prezgodaj vrne iz službe domov in iz spalnice zasliši čudne zvoke. Steče po stopnicah in na postelji zagleda golo, prepoteno in sopihajočo ženo.
"Kaj se dogaja?" vpraša.
"Srčni napad imam!" zasopiha žena.

Blondinec se zapodi do telefona in ko ravno vtipka 112, priteče k njemu njegov 4-letni sin: "Ati, ati! Stric Stane se skriva popolnoma gol v tvoji omari!". Blondinec jezno odloži slušalko, odkoraka v spalnico in odpre omaro. Zagleda popolnoma golega brata, ki sedi v omari in z rokami zakriva mednožje.

"Ti presec ti," reče blondinec, "moja žena ima srčni napad, ti pa skačeš popolnoma gol po bajti in strašiš otroka!"

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dobro jutro
31.5.2005 9:58:12   
viv_
Kje pa ste zdej vse??? Aja, delovne...

Mi imamo pa dones tukile posebne razmere - ful policije, helihopterji... pomoje da pride NATO delegacija v pentagon...

lp

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dobro jutro
31.5.2005 10:12:18   
cmokec
Viv, pol se pa skrij, da te ne najdejo. :)-:rozica::)-:rozica::)-

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dobro jutro
31.5.2005 10:16:06   
viv_
oj,

sori za zanč... sam res nisem mogla kej več poklepetat. sam tamala leta okol k projektil, pa tm na gibiju je res ne morem pustit kr letat okol...:kuza:

se skrivam :)-

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dobro jutro
31.5.2005 10:17:43   
cmokec
Nč se ne opravičij, sva obe letele vsaka na svoj konc. :love:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dobro jutro
31.5.2005 10:37:01   
kofetek2010
:zaspan::zaspan::zaspan: juuuuuuutroooooooooooo :zaspan::zaspan::zaspan:

uuuuu kok paše spat, če zunaj dežuje :zaspan::zaspan:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dobro jutro
31.5.2005 11:10:11   
viv_
jana, poglej na uro??????? a se do zdele spi??????

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?