linči 312
|
slikic imamo ogromno, čeprav jaz pravim, da jih ni nikoli preveč in potem kar pritiskam na sprožilc (no mož potem naredi selekcijo, ampak seveda pod mojim strokovnim nadzorom ). tud posnetke imamo, škoda le, da je bila vmes kamera za 14 dni na popravilu. smo klicarli non stop, da naj jo že popravijo, ker naša mala vsak dan kaj novega odkrije. joj res smo bili sitni . odtise rok in nog bomo še naredili. verjetno za 1. r.d. ja tu pride potem še to slavno dojenje. kar ne gre nama in ne gre. in pridejo dnevi, ko že skoraj obupam in si rečem sedaj pa je dovolj. ampak kaj ko pa potem mala naslednji dan spet začne vleči po šolsko. je pa res, da sem se končno sprijaznila z dejstvom, da bo le delno dojena. odkar sem se sprijaznila s tem in ne obupujem nad dejstvom, da mi bo zmanjkalo mleka in ne pumpam za vsako ceno do onemoglosti, se mi zdi, da mleko kar je. odvisno res koliko moja pikica povprašuje po njem . crkljamo se na polno, pa čeprav mi vsi pametujejo, da to ni ok. ma bom pa jaz menda najbolš vedla, kaj je dobro za mojega otročka. če pač ne mara dude in lahko zaspi le ob mojem petju in dudanju moje joškice, pač naj. zelo kmalu tega ne bo več in takrat bom to pogrešala. in ko mi bo čez 15 let (ali malce kasneje - upam ) rekla: "Mami jst grem žurat, jst grem na morje s prijatelji,...mami sej te mam rada, ampak zdej sem pa že tolk stara, da grem lahk kam tud brez tebe...." takrat mi bo hudo in takrat se bom spomnila najinega crkljanja in stiskanja in lubčkanja. In če bom kdaj še imela otročka (jih naravnost obožuje), ne bom spremenila čisto nič, razen tega, da se bom skušala manj sekirat zaradi dojenja. (zanimivo, koliko nas je, ki ne dojimo in se potem počutimo slabše mamice, kot tiste, ki jim to uspeva brez problemov) a ja, kot je ena napisala. tudi jaz bi edinole ustavila čas . ta se mi zdi, da gre prehitro. to je tisto, kar bi resnično spremenila, če bi bilo v moji moči.
|