Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 26.7.2009 14:59:38
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
lohk poizvem za njeno telefonsko če hoč
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 26.7.2009 15:31:13
|
|
|
|
Šarki
|
pa reč ji nej kej pride na RR pomest
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 26.7.2009 21:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
No, Voljga, če jo dobiš, ji povej, da jo tudi jaz pogrešam; tudi meni je enako kot tebi nesebično pomagala in jaz bi ji rada povedala, kaj se je iz njenih nasvetov izcimilo.
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 27.7.2009 5:33:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz imam njen e-mail, ampak ne vem, ali ga še uporablja ali ne, ker nisva v stiku. Če želiš, ti ga lahko pošljem, potem pa sama poskusi ostalo.
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 27.7.2009 7:18:31
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz imam njen e-mail, ampak ne vem, ali ga še uporablja ali ne, ker nisva v stiku. Če želiš, ti ga lahko pošljem, potem pa sama poskusi ostalo. Ja, prosim.
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 27.7.2009 7:19:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. No, Voljga, če jo dobiš, ji povej, da jo tudi jaz pogrešam; tudi meni je enako kot tebi nesebično pomagala in jaz bi ji rada povedala, kaj se je iz njenih nasvetov izcimilo. je bila stručko na nekem področju, ja.
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 27.7.2009 7:24:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sem ti poslala na ZS, Volga.
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 27.7.2009 7:34:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sem ti poslala na ZS, Volga. ja, sem vidla, sem ji že pisala.
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 27.7.2009 8:17:06
|
|
|
|
Volga
|
Sva se skonektali. Sem jo tudi pozdravila v imenu nekaterih tule in povedala, da jo ful pogrešamo, pravi, da ima neke probleme z netom doma in tako...skratka, drugače je v redu.
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 27.7.2009 22:48:39
|
|
|
|
bumerang
|
Sem ravnokar videla njeno metlo na postu od krofekov in zmajčekov - Pikec, wellcome back!
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 27.7.2009 23:42:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Sem ravnokar videla njeno metlo na postu od krofekov in zmajčekov - Pikec, wellcome back! Ma lej jo no :).
|
|
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 28.7.2009 10:28:06
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Sem ravnokar videla njeno metlo na postu od krofekov in zmajčekov - Pikec, wellcome back! Ma lej jo no :). Mič sej je na naši temi tud par besed napisala. Obeta se ohcet
|
|
RE: Ima kdo stike s Pikec RR? 28.7.2009 10:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ohcet?!? Ja mater! Pikec, takoj sem in poročat!!! To bo spet žurka s sršeni za modrcem Že komaj čakam poročila o tem, kaj je šlo spet narobe
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?