|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ROJSTNI LIST
25.7.2009 21:51:54   
ROJ LIST
mene pa zanima full kolk casa cakas na rojstni list ko ga gres dvignit al ti dajo kopijo takoj????
Rabim hitr odgovor k mi rabi za poroko v tujini??user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ROJSTNI LIST
25.7.2009 21:52:57   
Kerensa*
Isti dan, ko greš iz porodnišnice (ponavadi je to 3. dan po porodu), ga lahko dvigneš (original) na pristojni upravni enoti, če se prej (že iz porodnišnice) telefonsko najaviš in navedeš razlog, zakaj ga potrebuješ tako hitro.

(odgovor članu ROJ LIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2009 21:54:20   
ROJ LIST
torej ce v ponedeljek zjutraj grem na maticni urad mi ga takoj izadjo ni cakalne dobe ali kaj??

(odgovor članu ROJ LIST)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2009 21:55:02   
Kerensa*
Naročit' se moraš vsaj en dan prej, čakalne dobe je pa toliko, kolikor je ljudi pred okencem.

(odgovor članu ROJ LIST)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2009 21:55:33   
Najaa
Če ga rabiš za novorojenega otroka, boš le morala malo počakat. Če pa zase, pa ga dobiš takoj. Tudi kasneje za otroka ga dobiš takoj.

(odgovor članu ROJ LIST)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2009 21:56:17   
ROJ LIST
ajoj pol pa mam problem ga rabim v ponedeljek ker v torek grem v tujino na svojo poroko!!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2009 21:57:40   
Kerensa*
Zna bit', da imaš potem res problem, ja. Jaz bi vseeno v ponedeljek zjutraj telefonirala na UE in vprašala, če je to možno dobesedno takoj.
Sem pa jaz klicala iz porodnišnice za to in na poti domov sem ga mimogrede dvignila.

(odgovor članu ROJ LIST)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2009 21:57:51   
ROJ LIST
najlepsa hvala za tako hitre odgovore sem prevec odlasal mam tolk dela pol pa zadnji dan vse...hvala za vase odgovore!!V soboto pa veselo na poroko:)sicer mam 23 let hvala:))

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2009 22:00:46   
*tajda*
Mislim da sprašuješ za svoj roj. list in ne za otrokov,a ne?

Jaz sem se poročila v tujini in sem rabila jim vse papirje poslati že 3 mesece pred poroko,seveda fotokopije,originale sem pa sabo nesla.

(odgovor članu ROJ LIST)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2009 22:01:36   
ROJ LIST
ja rabim rojstni list zase ja ker se naslednjo soboto porocim v tujini:))

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2009 22:02:26   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: ROJ LIST

ja rabim rojstni list zase ja ker se naslednjo soboto porocim v tujini:))

Potem ga boš dobila takoj. To ti garantiram.

(odgovor članu ROJ LIST)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2009 22:03:36   
ROJ LIST
ok hvala se mi je odvalil kamen od srca:))no zdej grem pa lahko brez zivciranja spat:))hvala vsem za odgovore res ste mi full pomagali k ce ne tezko bi prespala te noci:))

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?