|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj zamašeni jajcevodi?
25.7.2009 19:19:07   
latka
Mogoče katera ve, zakaj pride do zamašitve jajcevodov, kaj je najpogostejši vzrok?Ali pa tiste, ki ste imele oz. imate tako diagnozo, mogoče veste tudi vzrok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj zamašeni jajcevodi?
25.7.2009 19:52:18   
Anonimen
Od vnetij.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2009 22:21:07   
kepica
Tudi meni so rekli, da od vnetij. Pa lahko od čisto nedolžnega, za katerega komaj veš, da ga imaš.
Meni so jajcevode k sreči lahko sčistili, ker ni bilo tako hudo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2009 12:46:10   
Anonimen
od kakšnih vnetij? glivičnih al kaj drugega??

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2009 14:42:49   
latka
Kak pa veš da imaš vnetje?Mene je namreč ginekolog spraševal če sem imela kako vnetje, vendar se ne spomnim, da bi imela kakšno vnetje, razen cist!Obstajajo pa tudi drugi vzroki za zamašitev(endometrioza), samo ne vem kateri so najpogostejši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2009 14:45:34   
aqua77
Jaz sem imala pred mesecom in pol laparo.
Odkrili oba zamašena jajcevoda in sedaj je na vrsti IVF. Nimam pojma, kdaj in kako sta se zamašila, imam pa že sina starega 11 let. Očitno sem imala vnetje za katerega nisem vedala.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2009 14:47:42   
rija
mene je zafrknil en lokalni zdravnik, ki mi je dal pred prvo nosečnostjo materinični vložek, po katerem sem dobila hudo, hudo vnetje in ciste.....

pri meni so probali vse....prevezave z neko plastiko....pa nič...in na koncu ivf...

...vox populi...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2009 14:52:15   
aqua77
Ja, če ne uspejo prepihat jajcevode ti ostane samo še IVF.
Meni so spustili okoli 20l plina pa ni in ni šlo. Skozi en jajcevod je šlo minimalno modrila, skozi drugega nič.
Vseeno nama je Reš priporočal še K. Za vsak slučaj do IVF. Mogoče nas kaj preseneti.

P.P.Njegoš

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2009 15:04:34   
latka
Želim ti dosti sreče,kmalu ti uspelo, saj si že prišla do umetne, mene pa še čakajo postopki.Sta dolgo poskušala naravno, glede nato da že imaš 11 letnega sina?Jaz imam 5 letnega sina, poskušava pa že 2 leti.Prejšnji mesec semi je na HSG desni odmašil, levi pa ne!Napotki ginekologa:čim več sexa, v 6 mesecih bo uspelo!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2009 12:07:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Želim ti dosti sreče,kmalu ti uspelo, saj si že prišla do umetne, mene pa še čakajo postopki.Sta dolgo poskušala naravno, glede nato da že imaš 11 letnega sina?Jaz imam 5 letnega sina, poskušava pa že 2 leti.Prejšnji mesec semi je na HSG desni odmašil, levi pa ne!Napotki ginekologa:čim več sexa, v 6 mesecih bo uspelo!

To je super novica, da se ti je eden odmašil! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ubogaj svojega G in naj se vama čim prej izpolni želja po user posted image .
Midva se že kar nekaj let trudiva, vendar sva ves čas nekako upala da bo uspelo naravno. Zdaj sva pomirjena, ker veva kje je ovira. Ni vrag, da nam ne bi uspelo... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2009 13:31:44   
Anonimen
Tudi meni so rekli, da imam neprehodne jajcevode zaradi vnetja. Ampak jaz nimam pojma, kdaj sem imela to vnetje, ker nisem imela nikoli nobenih problemov. user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2009 13:40:55   
latka
Jaz tudi nisem imela nobenih težav, zato nevem če sem kdaj imela vnetje.Zanositev je postala loterija! Sem pa ravno v času ovulacije in se mi je danes pojavila bleda krvavitev ter raztegljiva sluz. Pridnouser posted image telovadiva in upava na čudež!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2009 14:09:34   
Rakica_80
No, jaz imam tudi oba jajcevoda zamašena, vem, da je zaradi starih vnetijuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2009 21:22:31   
Anonimen
ali mi lahko kakšna bolj natančno pove, o kakšnih vnetjih govorite? jaz sem imela vnetje velikokrat (glivično) in se tudi bojim, da imam zamašene jajcevode. zanositi se trudim skoraj 4 leta. jeseni sem naročena za laparoskopijo.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2009 23:05:14   
Rakica_80
Ja vnetja, kot so vnetje jajčnikov in podobno, nekatere sploh niso imele vnetij, pa imajo zamašene, tudi splavi znajo narediti vnetja......več je tega.......
Si imela HSG postopek?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?