|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je še čas za prvi pregled pri G
25.7.2009 17:43:09   
anomiska
Pozdravljene,
Sem v 9t nosečnosti in imam prvi preegled komaj v 11 tednu, zaradi dopusta mojega G. Ker berem na forumu, da je prvi pregled nekje med 8in10t me malo skrbi, če bo kaj narobe. Ali mi svetujete, da naj grem mogoče h komu, ki ga nadomešča? Bolj, ko razmišljam o tem bolj me skrbi, ker bo seveda to moj prvi user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je še čas za prvi pregled pri G
25.7.2009 17:56:16   
anika87
Po moje ne bo nič prepozno, če seveda nimaš nobenih težav in tudi če nasplošno nimaš kaj posebnega težav glede zanositve oz. nosečnosti. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu anomiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2009 22:13:46   
metka_zone
Morda se lahko še naročiš na nuhalno svetlino, da ne bo gneče v tistem času, ko bi jo želela opraviti.

Lp

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2009 11:04:39   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: anomiska

Pozdravljene,
Sem v 9t nosečnosti in imam prvi preegled komaj v 11 tednu, zaradi dopusta mojega G. Ker berem na forumu, da je prvi pregled nekje med 8in10t me malo skrbi, če bo kaj narobe. Ali mi svetujete, da naj grem mogoče h komu, ki ga nadomešča? Bolj, ko razmišljam o tem bolj me skrbi, ker bo seveda to moj prvi user posted image .

Kaj pa naj bi bilo narobe? user posted image boš videla jasneje, ker bo že večji, pa na NS se naroči, če je slučajno ne dela tvoja G in boš videla, da bo vse ok.

(odgovor članu anomiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2009 19:47:11   
Tanik
nima kaj biti narobe, sploh če nimaš nobenih težav.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2009 23:28:16   
stuhica
jah ŽAŽi lahko je marsikaj narobe  - pri meni je žal prvič in drugič bilo... Zato pa tretjič in četrtič sem striktno vztrrajala na pregledu že v 5 tednu iz previdnosti...

ampak če nimaš nobenih težav, če se počutiš ok, če te nič ne boli in ne zvija potem mislim da te ne sme preveč skrbeti...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2009 11:07:32   
Luskan
Jaz bi šla. Tudi moja G je bila na dopustu, jaz pa pred odhodom na morje ... Šla sem samoplačniško pred morjem v 6. tednu, po prihodu domov pa k moji G na redni pregled v 8.-9. tednu. Če je pa prvi, pa ti sploh priporočam, da greš, kaj bi se mučila ... se spomnim sebe v 1. user posted image . Vso srečo!

(odgovor članu anomiska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2009 11:22:13   
Mateja4
če nimaš nobenih težav ni nič narobe. ne sekraj se

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.7.2009 16:07:06   
Anonimen
Najbrž ti ni enostavno čakati, vendar se po svoje splača, saj se kasneje več vidi. Tudi jaz sem bla zelo pozno na tem pregledu. MIslim, da enako v 11 tednu. Če pa te res skrbi, pojdi prej...čeprav je po moje vse ok, če se ti dobro počutiš. Če greš pa zelo zgodaj, boš morda razočarana, ker še G ne bo videl, kaj se dogaja.

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2009 9:13:52   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

jah ŽAŽi lahko je marsikaj narobe 
- pri meni je žal prvič in drugič bilo... Zato pa tretjič in četrtič sem striktno vztrrajala na pregledu že v 5 tednu iz previdnosti...

ampak če nimaš nobenih težav, če se počutiš ok, če te nič ne boli in ne zvija potem mislim da te ne sme preveč skrbeti...

To predobro tudi sama pri sebi vem. Ona pa ne navaja kakšnih težav, samo nestrpna je, kot vse user posted image pa naj bo to prva ali peta nosečnost, zato ji svetujem naj lepo počaka, če nima nobenih težav, takrat bo še videti prav enega lepega user posted image , srček in vse ostalo.............

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2009 12:20:41   
Anonimen
Jaz sem naročena šele v 13. tednu, ker so zdaj tako dopusti. Bom šla v 11. tednu na nuhalno, tako da bom šele takrat pomirjena.

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2009 23:06:35   
marjetka1975
Anomiska tudi jaz sem zaradi dopustov naročena šele v 12 tednu. Sem sestro vprašala, če je kaj narobe, pa je rekla da ne, samo, da če mislim iti na nuhalno, da pa naj se ene 14 dni prej naročim. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?