Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krajši delovni čas in plača 25.7.2009 13:24:19
|
|
|
|
tintin
|
ja čisto simpl izračun. Stroške za malico in vožnjo dobiš povrnjene 100%, plače (neto) pa 50%. Jaz delam 7 ur in imam torej 1/8 nižjo plačo. Se mi pozna ja, ampak zaenkrat je to najboljša možnost. Je pa odvisno do tebe - kaj ti pomeni več (denar ali čas s pupo), kakšen je sicer vaš družinski proračun....Sicer pa lahko kadarkoli delovni čas spremeniš na 5, 6 , 7 ali 8 urnega.
|
|
|
|
RE: krajši delovni čas in plača 25.7.2009 14:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
J.L. imaš zs.
|
|
|
|
RE: krajši delovni čas in plača 27.7.2009 19:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Se morš odločt sama, kaj ti več pomeni. Pa kaj ti s tem prnesejo posledice. Men se je v državni službi ene 100 € poznal, ko sem delala po 4 ure. Če mate dovolj, da prežvite, pol vzam po 4 ure, če ti bo pa tud 100 € falil, pa pač pojdi delat. Sej je fajn, če je mama lahk čim dlje z otrokom, ko je mali, sam vsi tud ne prenesejo dobr, da majo mamo skoz na razpolagi določeno obdobje, pol je pa kar na enkrat ni. Se spomnem, ko je mama pravla, ker so bli včas taki cajti, pa je delala po 4 ure, pa ni blo nbenga, da bi nas merkou - s strahom je hodila v službo, ko smo ko bebe 4 ure sameval, pa smo prežvel.
< Sporočilo je popravil Repka -- 27.7.2009 19:38:19 >
|
|
|
|
RE: krajši delovni čas in plača 27.7.2009 22:23:42
|
|
|
|
lily975
|
Lej ,če te ne bo ščipalo pr denarju nimaš kej pomišljat - pejd delat za 4 ure .Je pa me tud pomemben čas ,ki ga preživim z tamalima - ampak ni šans sploh sanjat o 4 urah ,ker so krediti in ni variante ,da pridemo finančno skoz .Pa bi bla tud jst doma !!
|
|
|
| Stran: [1] |
karmykaAli vam je všeč ime Jana?Ja (
34%)
Ne (
40%)
Nekje vmes (
26%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!