Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 8:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj, za tretjega: nardim test, pokaze +... sama sebi recem, da ne bom nikomur povedala prve tri mesece. pol pa sem se ustavila pri mojih, potrkala, odprla vrata, pa namesto dober dan, zakricala:NOSECA SEM! alisa, me2 se pa od nekje poznave,a?
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 8:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ehhhhhhhh, sem brala kako smo sporocile da smo nosece sem blont, pa se noseca zravn....
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 8:19:04
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Kako ste sorodnikom in prijateljem sporočile veselo novico o rojstvu vaših ? Če imate kak lep verz, misel. Le na dan z njim. Hvala! Jaz sem tudi razmišljala, da bi jim poslala kak posrečen verz, na koncu pa me je porod za 7 tednov prehitel in tako sem po vsem skupaj le odtipkala uradno: Danes ob 14.35 se je rodil Dario itd...
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 8:23:48
|
|
|
|
Volga
|
Sem (ime pač) glihkar sem uletu na svet. Pojma nimam, kaj dogaja zakaj vame bul vsa ta raja.
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 9:41:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Sem (ime pač) glihkar sem uletu na svet. Pojma nimam, kaj dogaja zakaj vame bul vsa ta raja.
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 10:06:41
|
|
|
|
Muca83
|
Jaz sem tudi razmišljala, da bi sama sestavila kakšno rimo. Mogoče pa bom. Ampak kolikor sem do sedaj razmišljala o tem, mi je skoz na misel prišlo tole, kar bi bilo nekje vmes (to je za primer, da bi rabila imeti CR zaradi medenične vstave, da ne bi šlo po naravni poti): Ker z ritko naprej sem hotela na svet, so morali mamici trebuh odpret. Alisa, mogoče ti pa še prav pride, glede na to, da imava isto težavo.
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 10:11:06
|
|
|
|
claud
|
Dobre....kje ste ble pred pol leta P.S. Muca83 tud z ritko naprej gre naravno....
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 10:12:34
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Kako ste sorodnikom in prijateljem sporočile veselo novico o rojstvu vaših ? Če imate kak lep verz, misel. Le na dan z njim. Hvala! mi smo najeli letalo, pa je po prekmurju 3 ure vlačil napis: evo me.....
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 11:02:54
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Kako ste sorodnikom in prijateljem sporočile veselo novico o rojstvu vaših ? Če imate kak lep verz, misel. Le na dan z njim. Hvala! mi smo najeli letalo, pa je po prekmurju 3 ure vlačil napis: evo me..... Vidiš to sem pa spregledala . Pa ste sigurno na našem koncu mesta še bolj letali.
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 24.7.2009 11:03:34 >
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 11:04:38
|
|
|
|
kajalin*
|
Rija,reč mi da se hecaš....
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 12:00:00
|
|
|
|
ursi
|
Jaz osebno pa menim, da so vsi ti verzi in "pesmice" že tolk zlajnane, da glava peče. Itak nikogar ne zanimajo rime, ampak samo podatki otročka. Če jaz dobim kakšen tak sms se mi zdi, da ostalo samo preletim in pogledam le podatke o otročku. Ampak, vsak naj naredi, kar njemu paše.
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 12:48:11
|
|
|
|
3jeMi
|
se strinjam z ursi... jaz tudi samo hitro ime pogledam in vriskam, ostalo me pa ne zanima kaj dosti... ... midva sva samo napisala... danes ob ... je radovedno pogledal v svet najin ..... . mi2 ... kje se mi je pa dal še to tuhtat kaj napisat, pač po trenutnem navdihu...
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 13:08:23
|
|
|
|
**NiNa**
|
Midva sva pa napisala takole (ker sem rodila ravno na novo leto): Dedek Mraz nama je namenil prav posebno darilo in ga prinesel xx.xx ob xx.xx. Paketku je priložen listek: punčka XX, XX cm, XXXX g. Srečna X in X.
|
|
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 19:16:08
|
|
|
|
Alisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ehhhhhhhh, sem brala kako smo sporocile da smo nosece sem blont, pa se noseca zravn.... Ma ti si res faca , tebi res dogaja. Bravo naša avgustovka!!!
|
|
RE: kako ste spročile veselo novico 24.7.2009 19:20:58
|
|
|
|
Alisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83 Jaz sem tudi razmišljala, da bi sama sestavila kakšno rimo. Mogoče pa bom. Ampak kolikor sem do sedaj razmišljala o tem, mi je skoz na misel prišlo tole, kar bi bilo nekje vmes (to je za primer, da bi rabila imeti CR zaradi medenične vstave, da ne bi šlo po naravni poti): Ker z ritko naprej sem hotela na svet, so morali mamici trebuh odpret. Alisa, mogoče ti pa še prav pride, glede na to, da imava isto težavo. Ja sej res
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?