|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svetujte mi...
23.7.2009 9:17:43   
slutnja
moja mala vedno ko gre panckat, ni vazno al sama zaspi v posteljici al pa ze pri meni zadrema in jo potem dam v posteljo se tok prebudi da na svojo bucko potegne kar koli dobi pod roko..plenicko, dekico al pa pod kovtercek zleze.. vedno mora imeti nekaj na obrazu in se bojim da nebi blo kaj narobe kdaj. kako naj jo tega odvadim. sedaj jo ponavadi pocakam da zaspi potem pa ji vzamem izpodrok oz ze obraza stran vse. a to ponavadi ko se igra lahko traja tud pol ure,... tudi pponoci ce se prebudi in je se potem igra v temi v posteljici jaz pa naj cujem in cakam da ji potem odvzamem,...kako naj jo odvadim..

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svetujte mi...
23.7.2009 9:19:00   
Kerensa*
V posteljici naj nima ničesar, kar bi si lahko dala čez obraz oz. čez glavo. Vsaj zdaj, poleti, to ne bi smelo biti problematično. Do jeseni se bo pa menda že navadila. user posted image

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2009 9:20:55   
slutnja
pokrivam jo vseeno se malo, vsaj cez noc in je ze problem,.. pa tudi zaspala je s plenicko, pa tega sem jo ze odvadla.. se vedno pa je tu dekica oz.kovtercek.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2009 9:24:56   
oka
Če te skrbi, potem ji iz posteljice vzami vse, kar bi si lahko potegnila na glavo. Tudi kovter ali deko. Če pa te skrbi, da bi jo zeblo pa jo še vedno lahko daš v tanek žakelj. Jaz sem malo madam, ki se je vedno odkrivala poleti imela v tem žaklju samo v kratkem bodiju in je bilo ravno prav.

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2009 9:25:20   
Anonimen
kaj pa kaka tanka spalna vreca, pa nic odejic?

(odgovor članu slutnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2009 9:30:28   
slutnja
no na to idej pa nism pomislila... hvala bomo prakticiral...;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
23.7.2009 9:42:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slutnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2009 11:21:44   
miapia
Tudi naša zaspi s plenico in si jo večinoma zvleče čez obraz. Ko zaspi, plenico odmaknem in nimamo težav. ponoči spi brez igrač, plenic, samo dudo ima.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2009 11:33:30   
ledenaa
Odsvetuje se da otrok nima nič v postelji ko ne more še premikat glave in se obračat,kasneje več ni bojazni
Tako da panike je odveč

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2009 11:35:08   
Dudica1
tudi naš ima ninico in z njo zaspi ko mu še dudico drži v ustkah user posted image ...se ne bojim tudi prvi je imel tako in ima še zdaj pa je star 3 leta user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2009 12:13:04   
slutnja
ja sej nasa ima tudi plenicko ponavadi pa me tasca strasi ko nora.. ko sem odmaknila ji plenicko je pac vzela odejico.. ker ponavadi ko se malo prebudi ko pancka podnevi se z ninico malo igra in zaspi nazaj..sedaj tega ni...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2009 14:21:27   
end1
moja imata oba tetra plenico v roki in starejša, če se zbudi brez nje me takj vpraša, če ji dam cunjo. Nikoli ni bilo nobenih problemov, mečkata jo po roki in z njo zaspita, povsod na dopustu, pri noni... Nimam namena odvajat, jaz sem si izbrala v ta namen dekico, z obrobljeno svilo in jo imam še in je ne damuser posted image

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Partner
hmm...

Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?

da (9%)

mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (32%)

ne (59%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!