|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klima v stanovanju
30.5.2005 13:47:34   
NATAŠA11
Mi bomo zgoreli! Stanujemo v podstrešnem stanovanju in se bojim, da bomo letos pocrkali od vročine!:hudicek:
Zato se odločamo za napeljavo klime, pa me zanima, če jo katera ima , kakšno ima in prednosti ter slabosti le te.

LP, Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Klima v stanovanju
30.5.2005 13:50:39   
Anonimen
Če mene kdo vpraša.... rula....
Pa je bila lihkar montirana. In jo niti hotela nisem, zdaj pa vidim, da je to kar v redu stvar. Ob predpostavki, da se jo uporablja z glavo. Da ni noter 16˙st. zunaj pa 32. Pol valjda so vsi bolani in prehlajeni sred poletja.

Zame en velik +++++++++++++

(odgovor članu NATAŠA11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Klima v stanovanju
30.5.2005 13:53:28   
Anonimen
Danes sem klicala. V petek bo zmontirana. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Če ne, bova najinega lubija skuhala. Ga vročina tako zdeluje, da sam :muca:.

(odgovor članu NATAŠA11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Klima v stanovanju
30.5.2005 14:14:39   
viv_
raho - kam si klicala? dejte prosim kakšne pametne linke gor za klime...

hvala in lp!

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Klima v stanovanju
30.5.2005 14:19:02   
Anonimen
So iz našega konca... Tel. 02/5300-610. nisem brskala po spletu. Ti so nam montirali tudi v službi in če gre kaj narobe (če crkne klima), potem so v roku enega dneva pri nas.

(odgovor članu NATAŠA11)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Klima v stanovanju
30.5.2005 14:40:02   
ma-ja
Klimo imamo že 3 leta in nabavili smo jo, ko je bila ta mala stara 4 mesece. Tudi mi smo v podstrešnem stanovanju sredi Ljubljane in ne morem si zamislit kako bi še vzdržali. Kupili pa smo jo v BOF-u na obroke (vključena tudi montaža). Je pa od Boscha in je zunaj malo glasna - tako pravi sosed. Shladi pa celo stanovanje - okrog 80 kvadratov.

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Klima v stanovanju
30.5.2005 14:44:06   
kofetek2010
včeraj sem v Mercatorju vidla eno prenosno za 60 jurjev - podrobnosti žal ne vem ;)

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Klima v stanovanju
30.5.2005 14:44:46   
viv_
ma-ja - a imate samo eno zunanjo enoto ali dve? ali pustite vsa vrata odprta da hladite celo stanovanje?

lp

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Klima v stanovanju
30.5.2005 17:13:46   
Anonimen
VIV..MI MAMO GORENJEVO ENO TAKO KR U REDU, MA FUL ENIH FUNKCIJ KOT JE NOČNI PROGRAM PA TAK. LOHK JO EN DAN PRIDEŠ POGLEDAT ČE TE XTRA ZANIMA. LAN SMO JO KUPIL JE BLA OKOL 130 JURJOV IN SICER NA DINERS NA 12 OBROKOV. ZMONTIRAT JO JE PA PRŠU POOBLAŠČENI GORENJOV SERVISER PA ZACOLOV ŠE 50 JURJOV.

BOH NE DEJ PA PRENOSNE KLIME KUPVAT K TO JE PA PODN OD PODNA. PREDEN SVA NAMREČ KUPILA TO, JE MAT PRULEKLA ENO PRENOSNO...MISLM DA JE BLA IZ MERKATORJA TAKA ZA 60 JURJOV FIRME MATRIX. MATR TO PA JE NEKI NAJBL ŠTORASTGA KAR SM V LAJFU VIDLA. MA TAK DEBU ROR ZRAVN ZA ODVAJANJE VROČINE DA GA NIMAŠ KAM VTAKNT. GLIH LUKNO PREMER 15 CM PA NE GREM V ZID DELAT. HLADILA JE NAJN STANVANE K JE MEJHN CEL DAN, PA NI SHLADILA NITI ZA POL STOPINJE! KATASTROFA! NOBENMU JE NE PRIPOROČAM!

LP, LARA

(odgovor članu NATAŠA11)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Klima v stanovanju
30.5.2005 17:24:44   
neja
Mi smo šli danes po Panasonic-ovo. Uf, kako bo fajn:)

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Klima v stanovanju
30.5.2005 17:34:03   
tinatona
Kok si pa dala zanjo? K jest tud resno razmišlam da bi jo ubodla... drgač mi bo mali pregoru... Sam upam da se bodo starši strinjal (k sva z malim pr njih).

LP Tina

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Klima v stanovanju
30.5.2005 19:03:03   
Andra
Klima je super stvar in v teh vročih dneh si sploh ne znam predstavljat, da je ne bi imeli.
Kdor se odloča za nakup, mu svetujem, da si obvezno kupi fiksno in nikakor prenosno. Fiksne se dobi že za dobrih 50 jurčkov (v Sparu) in sploh niso slabe. Montaža pa pride prav toliko. Imaš vse digitalno, daljinca, nočno hlajenje in zelo so tihe, kar je pri klimi zelo pomembno.

Pa prijetno spanje v ohlajeni spalnici!

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Klima v stanovanju
30.5.2005 19:29:50   
Pia73
Imamo Toshibino klimo, za Toshibo pravijo, da je Mercedes med klimami in je res extra super. Lani marca sva dala zanjo 250.000 SIT z montažo vred. Drago a vredno.

To sem že večkrat napisala pa bom še enkrat; večina je rekla, da teh klim za 50.000-60.000 ne bi montirala za noben denar. Sva se veliko informirala in gledala ocene. In Toshiba je v vseh pogledih dobila najboljše ocene. Tako, da izbira ni bila težka,.......

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Klima v stanovanju
30.5.2005 20:04:20   
k1
mi smo jo lani nabavili v šparu - za 50 jurjev. montaža je povsod skoraj 50 jurčkov poleg, pa jo je moj dragi sam namontiral, en kolega pa kompresijo ali kaj že izmeril, in zadeva laufa s polno paro. fora je v tem, da pač nimama garancije ki je eno ali dve leti, ampak če montaža košta toliko kot klima.... pol se malo lahko zamislite!

lani smo si sicer bolj greli kot hladili, letos pa že dela svoje, hehe...

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Klima v stanovanju
30.5.2005 22:55:28   
sašaš

Midva jo imava že 2 leti....moj :love: pa ima itak opravka s klimami - če te kaj bolj konkretno zanima pa mi piši na privat... Isto pravi, da je Toshiba naj naj, sledijo pa ji Mitsubishi, Fujitsu...

Tiste za 50 čukov pa - saj veš - mal dnarja, mal muske...

Lp:muca:

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Klima v stanovanju
31.5.2005 6:37:45   
AnBan
Mi jih prodajamo, če koga zanima.

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Klima v stanovanju
6.6.2005 12:12:03   
ronja5
Mi smo montirali klimo Daikin. So rekli da je najboljša, sledijo ji pa Toshiba, panasonic,...Je bla pa nekaj čez 200 jurjev z montažo vred.

(odgovor članu NATAŠA11)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......