|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenosna posteljica
30.5.2005 13:15:27   
tejč
Pri nas so zelo drage, pa se še podn ne da prestavljat! Kaj svetujete? Rabimo jo za k babici in dedku, za na morje...
V Toysrus imajo eno fajno od Graco. Kje se da pri nas dobit te s prestavljivim dnom? Sem videla v Baby centru eno, pa je 40000! Isto v Arielu. Kaj cenejšega kje????:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prenosna posteljica
30.5.2005 13:17:54   
Anonimen
Zakaj pa mora biti prestavljivo dno? Mi imamo hauckovo posteljico, pa nam čisto dobro služi in je brez prestavljivega dna.
Bila je z nami na morju in povsod drugod.

Lep pozdrav,
Simona

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   prenosna posteljica
30.5.2005 13:28:17   
M&P
Ko ste ravno pri prenosnih posteljicah,kaj pa daste na dno,da je bolj mehko?Se dobi jogi?A poj pa še ta jogi sabo vlačte na morje poleg vse druge krame?:zmeden2:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prenosna posteljica
30.5.2005 13:47:24   
NinaŠ
Ma ne M&P, prenosna posteljica je itak pomoje mišljena le za potovanja, za krajši čas - verjetno pa kaka dekica spodaj ne škodi... če jo uporabljaš doma itak da kupiš jogi za not, samo, da bi pa še to na morje vlekla - poj pa itak rabiš že prikolico in je vseen če kar navadno razmontiraš :)-

Cenovno ugodno se pa da kako rabljeno dobit.

LP

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prenosna posteljica
30.5.2005 14:34:53   
Magi*
v BC kupila ABC design čisto obično prenosno posteljico za cca 16.000 sit. notri zložim še eno dekico in bombažni posteljni nadvložek in naša miška spi kot top. posteljica se je izkazala za najboljši nakup doslej. povsod jo vlečemo s seboj.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prenosna posteljica
30.5.2005 14:40:26   
Jančika_
Mi smo kupili ABC-jevo, ko je bila v akciji za 10 čukov. Dokler ne gremo na dopust, je posteljica stalno postavljena pri babici, not pa smo dali jogi iz bolj tanke navadne pene (Ikea), ki se ga bo dalo tudi fajn zviti, ko bomo pakirali.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prenosna posteljica
30.5.2005 15:14:25   
Lunca1
Mi imamo Hauckovo, pa smo kupili za noter eno zložljivo blazino, podobno kot za na plažo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prenosna posteljica
30.5.2005 15:35:03   
Mojca P.
Mi smo jo pa kupli v Soncku. Je Brevi, z zlozljivim jogijem gre vse skupaj v potovalno torbo-komplet je bil 18.000! Vredno vsakega tolarja. Necakinja ima od ABC, zraven ni bilo jogija, dno se pa tako vdira, da nas mali noter niti ni mogel vstat (ga je kar prekucnilo). No, so dali noter en star jogi, ki ga pa na potovanja seveda ne morejo vlacit??:rozica:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prenosna posteljica
30.5.2005 17:58:04   
Tinna
Mi smo jo kupli v Toysu prejšnji teden in dali 69 EUR (Graco) so bli pa tudi cenejše ampak je bila ta bolj kvalitetna. Sem jo pa iskala pri nas povsod in v BC za 14.000 SIT ni niti približno tako dobra, una za 19.000 pa je že solidna ampak če jo ne rabiš pogosto nima smisla kupovat tako drago (ups moje mnenje).:)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prenosna posteljica
31.5.2005 11:58:15   
Lenny
Tejč, če ti informacija kaj koristi:

www.eduscho.at

ponuja prenosno posteljico za 49,90 EUR

Lp

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?