Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 22.7.2009 19:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
NEHAJ! pa izbij si iz glave!!! brez dela ni jela....sem sama spoznala...
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 22.7.2009 19:03:44
|
|
|
|
zvesta
|
Saj delam... celo preveč.... Pa ne znese in ne znese. Stroški se pa nepredvidoma pojavljajo in to nemajhni.
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 22.7.2009 19:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Samo 3000 € moram scoprat od nekje. Najmanj... Sanjam.... Deli srečo z menoj. Bom dobr vnovčila teh 3000 €. Ne padaj na finte. Teh 3000 raj vloži v nekaj, kar se ti bo obrestovalo v plus. Še življejne ni zanesljivo, igre pa niso niti najmanj. Tist, k te je nafopal, da gre za zanesljivo igro, ti predlagam, da greš stran od njega, kokr te noge nesejo. Poskušaj si narediti plan za vsak dan. Ter tudi, za kaj si vsak dan porabila dinarčke. Morda boš ugotovila, da nekaterih stvari sploh ne potrebuješ.
< Sporočilo je popravil Repka -- 22.7.2009 19:21:54 >
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 22.7.2009 19:23:21
|
|
|
|
zvesta
|
Haha, repka, saj je bilo vp0rašanje bolj hec. Vem, da ni variante, da mi 3000 € pade z neba. :) Zdaj moram samo najti ugodno varianto, kako jih kje pridobiti si in jih čimprej pošteno poplačati.
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 22.7.2009 19:25:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko boš zvedla recept, mi pršepn, ker dodatek vedno prav pride.
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 22.7.2009 19:38:07
|
|
|
|
diva 4
|
Zvesta jaz se tudi ne bi branla kakega dnarja tak na izi Ko najdeš recept pa mi le javi
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 22.7.2009 23:14:39
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Zanesljiva igra na srečo To dvoje se nekak izključuje, hm?
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 23.7.2009 6:48:26
|
|
|
|
Ronči
|
pa dobro kaj nisete začutle ironijo v naslovu???
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 23.7.2009 9:30:11
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Saj delam... celo preveč.... Pa ne znese in ne znese. Stroški se pa nepredvidoma pojavljajo in to nemajhni. Čist tak probaj.....začnite zapirat pokrov od WC školjke in vrata od WC-a...baje energijsko odteka denar skozi školjko, če je vse odprto.
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 23.7.2009 9:33:42
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Saj delam... celo preveč.... Pa ne znese in ne znese. Stroški se pa nepredvidoma pojavljajo in to nemajhni. Čist tak probaj.....začnite zapirat pokrov od WC školjke in vrata od WC-a...baje energijsko odteka denar skozi školjko, če je vse odprto. to sem pa tudi jaz že slišala....jah, za probat je....
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 23.7.2009 9:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Repka Ko boš zvedla recept, mi pršepn, ker dodatek vedno prav pride. mene ne pozabite
|
|
|
|
RE: Zanesljiva igra na srečo 23.7.2009 9:49:56
|
|
|
|
diva 4
|
Nam je mika dala en recept.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?