![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 12:54:01
|
|
|
|
biba77
|
:( Zal mi je, Aljca. Vseeno upam, da je bilo prehitro za test. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 12:55:32
|
|
|
|
*Neja*
|
Draga Aljča! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Vsaka stvar je za nekaj dobra, zato NOVIM ZMAGAM NAPROTI!!!!!
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 12:59:29
|
|
|
|
svizc
|
držim pestke aljča zate mogoče je pa vseeno ne bo in si prehitro delala test. navijam za tebe in sigurno bo prišel dan ko boš še enkrat postala mamica novemu sončku. zate:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 13:07:35
|
|
|
|
Kornelija
|
Dokler ni :hudicek: imaš še vedno upanje:rozica: Tudi meni je test pokazal negativno ampak :hudicek: še vedno ni...zato sem poiskala stare poste o tem ali je kateri test pokazal - pa je bila vseeno :nosecka: in to se je zgodilo veliko puncam. Vem, da si razočarana saj ta občutek praznine doživljamo vse, ki tako željno pričakujemo pozitiven rezultat.Tukaj pa smo zato, da se bodrimo in tolažimo! Zato ti pošiljam en velik objem, ki naj te napolni z optimizmom. In naj te vedno spremlja misel, da si najsrečnejša, saj imaš ob sebi že krasno deklico, ki je vajin sonček:):rozica::):rozica:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 13:13:06
|
|
|
|
aljča
|
Ej punce ne me v jok spravlat:((se zjutri nisem zdele se pa.Tko ste dobre res hvala vam:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:. Zjutraj je bilo za oba veliko razočaranje,ker sva oba potiho pričakovala, da v tretje gre pa rado in zopet ena črtica.Tud jaz mislim, da je lahko še čas da bo kaj iz tega dokler hudičevke ni blizu:hudicek:.Tako, da se polnim z novimi močmi optimizma in mislim da upanje res umre zadnje.......nekega dne bo.Sem pa res hvaležna,ker že imava eno lepo deklico,ki raste v fejst ženskico.Prav ponosna sem nato.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Hvala vsem za lepe misli in sem v pričakovnju, da nam vsem porata enega lepega dne.:miska::miska::miska::miska: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 13:15:19
|
|
|
|
PiaM
|
Aljča, močno držim :miska: da ti čez par dni vendarle pokaže :modri:! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 13:29:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
tut jst držim:miska::miska::miska: za:modri::roza:! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 13:30:04
|
|
|
|
Pikipoki
|
Upam, da se bo mogoče le pokazalo :modri:. Držim pesti!:miska::miska::miska: LP :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 13:35:42
|
|
|
|
hati
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: tko alja, tele so zate. ne razmišljaj čist nič... in res..naj se sekirajo indijanci... me se ne smemo več... jaz pa ti močno stiskam pestke da :hudicek: zgine za naslednjih devet mesecev in da boš ena lušna :nosecka: ... pozdravček
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 14:10:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Draga prijateljica Aljča!!!!!!!! Najprej lep pozdrav.No komaj si čakala 30.05.sedaj pa to.Vendar ne bit žalostna,kajti naše upanje umre zadnje in ti iz srca privoščom mnenje,da si le test delala prehitro in da boš končno tudi ti v mesecu maju postala srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. Naj te greje spomin in naj ta dan za naju ostane vedno v psominu,saj veš zakaj? LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 14:23:34
|
|
|
|
ElaM
|
Mojca, kakšno je pa stanje pri tebi? No za obe držim pesti, da bodo :modri: ali :roza:.
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 15:12:35
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena aljča!! imej upanje, da si test le mogoče delala prehitro, ampak js verjamem da ti bo uspelo, če ne zdaj pa naslednjič. še vedno držim pesti zate in za mojco ter vse ostale, nenazadnje pa tut zase. mene je pa kr malo strah pa full sem živčna za v četrtek ko mam ta hsg:((:(( o.k lepo bodi pa čimprej da zagledamo vse:roza::modri:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 15:14:44
|
|
|
|
ZOOJA
|
Hoj, tudi jaz držim pesti zate. Dokler hudičevke še ni je še vse možno. Zato ne obupaj. Full močno držim pestke. Pozdravček Zooja
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 15:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Drzim pestke zate ful mocno, Aljca! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 18:26:06
|
|
|
|
Anitka
|
Aljča drži se :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 18:26:07
|
|
|
|
Anitka
|
Aljča drži se :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
30.05. je tu in to je dan,ko sem delala test 30.5.2005 18:45:37
|
|
|
|
Pia73
|
aljča upam, da si test delala prehitro! In držim pesti,... :miska::miska::miska:
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.