Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mogoče :) 21.7.2009 20:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo dekleta! Moram biti anonimna, se opravičujem. Zanima me, koliko izmed vas tukaj je takih, ki ste v prvo zanosile s postopkom ICSI, v drugo pa po naravni poti, če sploh katera? nama se je namreč prav to zgodilo. Doma imava 14 mesecev starega otročka, katerega sva "spočela" s pomočjo dr. Reša, imela postopek ICSI in takrat je bilo rečeno, da ima zelo, zelo malo aktivnih spermijev......zdaj po 14 mesecih pa zanosim čisto nepričakovano, po naravni poti. Danes zjutraj naju je skoraj kap zadela! Sicer sva seveda veseeeeeelaaaa , me pa zanima, če je še katera tukaj, ki se ji je isto/podobno zgodilo, al sva res fenomena
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 20:42:58
|
|
|
|
blaža
|
Nisem tako zanosila, ti pa vseeno čestitam in definitivno sta fenomenalna, pa kot obrneš!
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 20:43:58
|
|
|
|
sonček33
|
Čestitam. Me firbec matra, katera si . Mislim, da je to kar pogosto oziroma meni je G rekla, da naj se zdaj kar paziva, ker ponavadi je po postopku IVF/ICSI to kar pogosto.
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 21:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala obema za čestitke Res me ful firbec matra, če je kakšna tukaj, ki ima podobno izkušnjo. Alo, punce...na plano svoje zgodbe! Sonček33 - saj se bom kmalu razkrila. Potrpljenje, plis.
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 21:11:26
|
|
|
|
end1
|
poznam take pare, čestitam
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 21:11:34
|
|
|
|
Najaa
|
Čestitke! Ja, baje se to rado zgodi.
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 21:13:29
|
|
|
|
Freycha
|
jaz poznam eno ja, ki je prvič preko umetne oploditve (postopkov ne vem, kako se kateremu reče, se opravičujem), drugič pa čisto po naravni poti. Je tu gor, samo bo pa sama kaj več o tem povedala če bo hotela in če bo to temo sploh videla..... vseeno pa čestitke za nosečnost
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 21:14:06
|
|
|
|
sonček33
|
Anonimna, sej vem, ampak ženska firbčnost me daje, pa še zdi se mi, da bom zelo zelo vesela, ko izvem tvoj nick. Itak pa vsaki privoščim, ker vem, kao je tole z umetno, koliko energije, volje, potrpljenja, žalosti, upanja in vsega je pomešano. Vesela sem zate.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2009 21:18:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 21:19:53
|
|
|
|
Neža7
|
Čestitam da,da je mogoče
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2009 21:22:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 21.7.2009 21:58:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Čestitam, veselje je sigurno zelo veliko ! Moja znanka je uspela zanositi v devetem postopku umetne oploditve (ne vem, ali ivf ali icsi), nakar je spontano zanosila pol leta po porodu, nato pa še enkrat.
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 6:10:16
|
|
|
|
tassi1
|
vedno sva imela icsi- že 6, pa še vedno nič. V tem času sem uspera zanositi spontano že trikrat- sicer do konca ni šlo, samo vedno rečejo, da je to čudež,.. Vse čestitke
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 6:46:32
|
|
|
|
Hope2
|
čestitke , fenomena nista, se dogaja, sta pa velika srečneža
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 7:21:28
|
|
|
|
talika81
|
bravo za vaju.
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 7:32:42
|
|
|
|
BarbiG
|
Čestitke obema. Sem že slišala za kar nekaj takih primerov. Še v službi imam primer, ko se je ženska matrala 10 let in ji je nato le uspelo s postopkom umetne oploditve rodit sinčka, potem pa je tri mesece po porodu naravno zanosila.
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 7:55:23
|
|
|
|
lana70
|
čestitke pa srečno do konca!
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 8:11:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
Moja "babica" skoraj 20 let ni mogla zanositi in ko sta z "dedkom" obupala (stara je bila 40 let), sta posvojila "hčerko". To je bilo sicer po 2. svetovni vojni, ko umetnih oploditev še ni bilo. Ampak vseeno - "hčerka" še ni hodila, ko je "babica" pri 41-ih zanosila po naravni poti in rodila sina.
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 8:16:50
|
|
|
|
S*
|
Čestitke!
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 9:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
O, zanimivo. Kakšne zgodbe. Hvala dekleta, da delite to z mano. res mi nekaj pomeni. Seveda upam, da bo vse dobro do konca, pa vendarle veselje in presenečenje je tako veliko, da enostavno to moram deliti z vami in vesela sem, da sodelujete. Hvala vam, mojemoje
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 9:59:04
|
|
|
|
murkica
|
Jaz vama bom pa samo čestitala!!!!!!!!!!!!!! Želim ti čim bolj zdravo noesčnost in polno veselja :)
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 13:01:24
|
|
|
|
Blueberry
|
Iskrene čestitke ter lepo nosečnost!
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 13:28:17
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz poznam eno ja, ki je prvič preko umetne oploditve (postopkov ne vem, kako se kateremu reče, se opravičujem), drugič pa čisto po naravni poti. Je tu gor, samo bo pa sama kaj več o tem povedala če bo hotela in če bo to temo sploh videla..... Jaz tudi eno poznam, samo ej najbrž druga. Ima nick Kira. Mislim, da še sodeluje. Očitno se to res večkrat tako potem zgodi. Čestitke za nosčenost!
|
|
|
|
RE: A je to sploh mogoče? ali nemogoče je mog... 22.7.2009 15:26:42
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Moja "babica" skoraj 20 let ni mogla zanositi in ko sta z "dedkom" obupala (stara je bila 40 let), sta posvojila "hčerko". To je bilo sicer po 2. svetovni vojni, ko umetnih oploditev še ni bilo. Ampak vseeno - "hčerka" še ni hodila, ko je "babica" pri 41-ih zanosila po naravni poti in rodila sina. jaz točno en tak primer poznam! Da nisi ti slučajno vnukinja te gospe?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?