|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:10:36   
hati
Pozdravljene... A mi lahko katera, ki se že dalj časa trudi zanosit, pove kako s folno kislino... jaz se tri mesece bašem s temi tabletami, pol prekinem, pa spet tri mesece... no in zdajle končujem nove tri mesece... in ne vem a spet prekinem, al nadaljujem... No, G ne morem vprašat, ker sem jo zamenjala za dr. Likarja in imam prvi pregled pri njem šele v avgustu.

Hvala za vaša mnenja in še naprej prijeten ponedeljek :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:16:20   
ona78
ojla,
jaz jih jemljem od ovulacije do :hudicek:, ker mi jih je škoda jemat cel mesec če pol dobim M !
:metulj:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:20:14   
hati
No hvala za predlog... mogoče bi morala poizkusit po tvojem načinu.... sicer si za O ne delam nobenih testov...ampak tudi nisem prepričana kdaj jo imam... nobenih bolečin, nobenega drugačnega izcedka oz. sluzi... rečmo da je ko pač more bit..in bom sedaj v ''plodnih dneh'' začela pit folno...

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:24:08   
pika74
Pr nas delamo otroke že 5 let in vmes včasih vzamem kšno tabletko s folno kislino. Sam vsega skup nism vzela za eno škatlco.

Ne jemljem jih. Me preveč obremenjuje potem psiha.

Ko bom zagledala :modri::roza:, bom začela jest.

Moja mama jih tud ni jemala, pa sm čist fejst punca - mi nč ne manjka tm okol hrbtenjače8).

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:25:11   
baguSka
Jst jih ne verjetn en bom več jemala dokler ne zagledam črt.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:30:03   
svizc
jest jih tud ne jemlem več ;) brez veze rajš jih takrat začnimo jemat ko bomo zagledale:modri::roza:
se mi zdi sam dnarja škoda pa še učinkuje nč:)-:)-
ja sej če bi pa kej učinkval bi jih pa požrla na tone:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:31:52   
Anonimen
¸Jaz sem jih jemala 8 mesecev redno, ko nama ni uspelo, pa še potem prve 3 mesece.
Saj vem, da niso poceni ampak če imaš vsaj kanček možnosti, da preprečiš možne nepravilnosti.... ne vem no, vsaka naj se določi zase, jaz nisem tvegala.

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:36:27   
hati
... ma sej ne gre tukaj zaradi denarja...ali zaradi tega da bi se igrala s tveganjem... enostavno sita sem tega... vsak večer eno tableto ... ma vse skupi je postalo že kot ena domača naloga... danes mormo... pa jutri mormo... pa ženske kako se znebite te obremenjenosti, sama se jo namreč ne znam :zmeden2:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:39:24   
biba77
Jaz pa tebletko cist mimogrede spijem. Je ze rutina...

Si mislim: mogoce pa s tem preprecim katero od tistih nepravilnosti pri plodu, zaradi katerih pride do zgodnjega spontanega splava... :zmeden: Ne vem... Imam obcutek, da tako nekak "pomagam" pikici...

Jemljem pa jih zdaj 14 mesecev. :zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:42:01   
biba77
Hati, kaj pa ce kupis kake vitamiske tabletke, ki sicer nimajo toliko folne k., imajo pa se druge vitamincke in si pac reces, da vsaki dan spijes eno za zdravje? ;) Saj, ko bos zagledala :modri:, pa se vedno lahko ponovno zacnes s Tifolom (al kaj zdaj jemljes?).

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:43:20   
pika74
U baje jo najdeš tud v ZA-LEMON - lohk pa to vsak dan piješ :)

pa še drgje jo je ful

enkrat je krožu en seznam živil, kjer se nahaja ta reč

;)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:45:41   
svizc
ne sej men se tud ne gre zarad dnarja ampak jest sem že tud tok sita tega tko da sem se mal dala na off glede tega ker nič ni ratal tolk časa pol. jezen si sam nase zakaj ne rata postavljaš si stotisoč in eno vprašanje tko da si že čist zmešan. zdej ko je ne jemljem se velik bolš počutim ker ne premišljujem tolk o vsemu temu.vsaka pa zase ve kaj najbolje storiti to je res;)
:)-:)-:)-:)-:)-jest grem pa zdej itak na klomifen in upamo da bo kaaaaaj ratalo do takrat pa bomo samo uživali in pridno:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:52:03   
hati
Ja Astra tifol jemljem.... da bi pa kmalu zagledala :modri: pa se mi zdi že skoraj nemogoče... no razmišljam, da bi dala vse skupaj na off do avgusta... in se potem posvetovala z dr.Likarjem...mogoče bo čas da tudi meni predpiše kak klomifen..in kako dodatno preiskavo... ah.. sekirajo naj se pa indijanci :)- :)- :)-

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 11:57:17   
vampirka
Tablete Centrum imajo enako količino folne kisline kot Tifol. Tako, da če želite še kak drug vitaminček popit, jih priporočam... priznam pa, da jih jem dokaj neredno (vsak 3. dan) - je pa tako ali tako ogromno folne kisline v zelenolistni zelenjavi, pa oreščkih in pomarančah...mislim, da se ni za bat, da bi bilo z otročkom kaj narobe, če se pestro in zdravo prehranjujete!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 12:10:05   
svizc
ja jest kar se sadja in zelenjave tiče se nimam kej bat ker obojega pojem ogromno :)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 12:10:23   
biba77
Ja, itak...:)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 13:33:53   
Pikipoki
Jaz jih tudi že dolgo jem. Odkar se trudiva se resnično za :duda:. Vmes sem prekinila, pa sem potem imela kar malo slabo vest (kaj pa če zanosim ...:zmeden:).
Zdi se mi bolje, da jem, tko po občutku ...:):):)

LP

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   FOLNA KISLINA
30.5.2005 13:45:18   
pupika
Jaz jih jemljem približno 8 mesecev. Vsaki dan po kosilu eno tifol, ali pa folic 3 tablete dnevno. Trenutno jemljem folic, vendar bom potem spet prešaltala na Tifol.

Punce saj jaz mislim, tudi če še kmalu ne zanosimo, nam ti tablete ne morejo škodit kvečjemu koristijo, ker so zdrave in vsebujejo polno vitaminov.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?