|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in letenje z avionom
30.5.2005 10:40:21   
pinka
Eno vprašanje! Kaj mislite o letenju z avionom med nosečnostjo. Sama poznam veliko deklet, ki so med nosečnostjo letele, tudi zelo daleč - npr. na Kubo, pa jim nič ni bilo. Meni je G. rekla, da če ni neke rizične nosečnosti, da ne vidi zadržkov. Sama sem namreč v tej dilemi, ker se čez tri tedne poročim in sva nameravala v začetku julija na poročno potovanje, verjetno kam bližje - zaradi nosečnosti, kaki grški otoki ali podobno in zdaj ne vem. Seveda bom najprej poslušala G. kaj mi bo svetovala. Po eni strani sem si vedno želela na poročno potovanje, po drugi strani, pa sem sedaj zaradi nosečnosti zmedena. Kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.5.2005 10:49:09   
beti 1
Ne skrbi, če bo nosečnost potekala brez težav ni nobenih problemov. Jaz sem šla v drugi polovici šestega meseca na Maldive, tja sva hodila 28, nazaj pa kar 32 ur, pa sem samo ko sva prišla nazaj mela malo otečene gležnje, ma jih je imel tud mož.
Je kar fino bit noseč na letatu, so tud stevardese ponavadi bolj prijazne in skrbne, kot povsod drugod. Samo nekatere letalske družbe od vključno sedmega meseca nosečnosti naprej želijo potrdilo od ginekologa, da ni nevarnosti za trombozo, če je let daljši kot pet ur. Men so v Dubaju na poti nazaj neki težil zarad tega, ker sem bla noseča točno sedem mesecev.
lp

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2005 10:59:19   
pinka
No jst tak veliko še ne bom noseča, v začetku julija bom komaj nekje 13 tednov, tak da se mi verjetno še poznalo ne bo.Vau Maldivi.Super!!!

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2005 11:00:48   
N&N&D
Mislim, da ni problema, če se dobro počutiš. Tudi jaz sem v četrtem mesecu šla z letalom na dopust na otok Krk. Ni bilo nobenih problemov. Mogoče mi je bilo samo malo bolj slabo ampak let smo imeli v jutranjih urah, tako da... Vzemi kaj za v usta, kar ti ponavadi ustreza, če ti slučajno postane slabo, ker ti lahko hrana na letalu ne bo dišala.
Lp in lepo poročno potovanje.

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2005 11:10:51   
muc muc
Zivjo!

Ce se dobro pocutis potem ni panike in pa v bolj zgodni nosecnosti. V visji nosecnosti to ni priporocljivo, pa nekatere letalske druzbe te sploh ne spustijo na letalo, ce si v visoki nosecnosti (npr. v 8 mes.).

L.P. muc muc

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2005 11:26:47   
SashaB
Jaz bi rekla da ni panike, še posebno pa tako na začetku. Jaz sem med nosečnostjo kar nekajkrat letela (sicer krajše lete), vendar nikoli ni bilo problema. :bravo: Vsaka letalska družba ima sicer določeno do katerega meseca lahko letiš, a sem bila jaz že čez 32t pa me nihče ni nič vprašal (imam tudi manjši trebušček.
Tako da bi si privoščila še ene prave počitnice.:morje:

Samo da "udobno" sediš (kolikor se da in veliko piješ.

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2005 12:24:05   
muriel
super!

sem dobila tudi jaz odgovor na vpr. ki sem ga postavljala spodaj. saj dvomim, da bi me kaj ustavilo, ce bi rekli, da ni dobro iti. bom letela v 6m.

svet je krasen in ce dobro pocutimo! gremo!!!

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2005 13:12:42   
kimi
Če ni rizične nosečnosti ni nobenega razloga zakaj nebi letela. Samo ponavadi letelaske družbe nosečnice od 8 meseca naprej nočejo vzeti na krov zaradi možnosti poroda...sem jaz prebrala

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2005 15:58:50   
tea01
Ojla punce, za letenje z avionom ni problema. Sem vprašala za mnenje dve ginekologinji in obe sta rekli, da če se v redu počutim, da ni panike, da ne bi letela. Sem pa do zdaj vsaj 2x na mesec letela v avionu. Zdaj, sm v 7. mesecu nosečnosti, pa sem prosila, zdravnico, če mi lahko da potrdilo, da je vse ok in da lahko letim. Ker so to pač nizkocenovni prevozniki nikoli ne veš kdaj te bodo spustili v avion in kdaj ne.

Zadnji mesec nosečnosti ne priporočajo letenja zaradi prezgodnjega poroda.

Pa srečno

TEa01

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2005 8:25:40   
bena
Pinka, tudi jaz sem pred kakšnim mesecem spraševala podobno. Takrat sem se v 14. tednu odpravljala z avionom med prvomajskimi prazniki v Pariz. Moram pritrditi, da je vse res, kar so ti že povedale ostale punce. Če nimaš nobenih drugih težav npr. slabosti ali rizične nosečnosti, ni nobenega tveganja. Moram priznati, da se ji meni potem zdel bolj naporen sam Pariz, ko dnevno prehodiš več kilometrov, kot pa polet z letalom. Imam namreč težave s povečanim belo-rumenim tokom, in v Parizu se je ta kar izlival iz mene, predvsem popoldan, ko sem bila že utrujena. Zaradi tega sem bila potem zelo zaskrbljena, in nisem tako uživala, kot bi lahko. Takrat sem se prisegla, da če bo vse v redu, ko pridem domov, se bom letošnje poletje odpovedala dopustu v Egiptu, ker ne želim karkoli tvegati še v tisti neznosni vročini. Bomo pa tja raje šli naslednjo leto že vsi trije.

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nosečnost in letenje z avionom
10.8.2011 14:42:54   
Bujčki
Živjo, tudi jaz bi imela eno vprašanje v zvezi z letenjem v času nosečnosti. In sicer sem noseča ter nosim dvojajčna dvojčka. Predviden let bi imela v 26 tednu nosečnosti. Ima kdo kakšno izkušnjo?

Hvala in lep dan šenaprej

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?