Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj zamenjati četrti obrok? 30.5.2005 10:08:49
|
|
|
|
HuAnita
|
Srečnica! :bravo: Mi se po 6. bolezni skoraj samo dojimo, ker me že vse boli, ji dajem tudi adaptirano mleko, ki ga spije 1' do 40 ml, potem pa mi ga zbruha čez kakšno uro...:(( :(( :(( takod a ti ne znam svetovati. Poe 3-4 žličke, potem pa me strmo gleda v predel joškičev, češ mami, halo, a 'bu-bu' pa nič?:(
|
|
|
|
kdaj zamenjati četrti obrok? 30.5.2005 14:06:25
|
|
|
|
špelica
|
Jaz imam občutek, da tole tvoje dojenje ni zaradi potrebe(lakota)ampak crkljanja!Še posebno ponoči...mislim, da pri sedmih mesecih(saj je toliko stara ali se motim?)lahko prespi noč brez dojenja. Sicer pa, po moje, popoldanski obrok zamenjati s kakšnim jogurtom, dopoldanski pa naj bi bil sadje. Meni se zdi tega dojenja definitivno preveč! Moj ima 8 mesecev, pa je tudi hotel ponoči jest, dokler mi pediatrinja rekla, da naj ukinem nočno hranjenje in da naj ga malo 'vzojim' glede noči in spanja! Se je zbujal na 3 ure.In je bilo res tako, zdaj spi! To je moje skromno mnenje, pa lep pozdrav,Špelica ps.če te kaj več zanima o tem, mi piši privat, ti bom podrobneje opisala...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.