Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupiti posebne vrečke za letalo? 19.7.2009 22:58:37
|
|
|
|
Tanja55
|
Kupis jih lahko npr. v Mullerju, ampak mislim, da bi jih morala dobit na letaliscu zastonj.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti posebne vrečke za letalo? 20.7.2009 9:30:34
|
|
|
|
Nika v službi
|
Nič ni zastonj, žal. Kupiš jih lahko na letališču.
|
|
RE: Kje kupiti posebne vrečke za letalo? 20.7.2009 9:38:27
|
|
|
|
Ribica **
|
Na Stanstedu sem jih videla, da so zastonj, ampak na Brniku jih pa (se) nisem - lahko, da jih kje imajo, samo jih nisem videla. Mi smo jih kupili v Müllerju.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti posebne vrečke za letalo? 20.7.2009 9:42:21
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Na Stanstedu sem jih videla, da so zastonj, ampak na Brniku jih pa (se) nisem - lahko, da jih kje imajo, samo jih nisem videla. Ja, nisem bila dovolj natančna. Na Brniku ni nič zastonj.
|
|
RE: Kje kupiti posebne vrečke za letalo? 20.7.2009 9:53:32
|
|
|
|
knedli
|
Na Brniku so zastonj. Samo vprašat je treba.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti posebne vrečke za letalo? 20.7.2009 10:09:05
|
|
|
|
Hope2
|
Še nikoli nisem videla, da bi jih kdo plačal na katerem letališču. Mi jih pa tudi nismo nikoli rabili, za nas sem itak vse spakirala v kufre, za otroka flaške in kašice pa niso nikoli komplicirali.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti posebne vrečke za letalo? 20.7.2009 10:18:00
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: knedli Na Brniku so zastonj. Samo vprašat je treba. Od kdaj? Sem vprašala in so nas poslali v trgovino. Mogoče pa je to pogruntavščina (napredek, da ne bo pomote) zadnjih mesecev, ko recesija klesti... Me res zanima, no, ker nisem edina, ki je morala vrečke kupiti.
|
|
RE: Kje kupiti posebne vrečke za letalo? 20.7.2009 11:03:11
|
|
|
|
knedli
|
No, sem zaposlena na letališču, pa nismo še nobenega potnika poslali kupit vrečk. To je pa res za lase privlečeno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.7.2009 18:44:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?