Anonimen
|
Lep pozdrav! Vem, da tema morda ni ravno najprimernejša za na forum, pa vendar me zanima... Kaj bi naredile, če bi zadele sedmico na Lotu, recimo milijon bivših nemških mark? Sanje in želje so velike, realnost je nekaj drugega, ampak minutka sanjarjenja ne more škodovati. Kaj bi si kupile? Kam bi šle? Kaj bi naredile z denarjem? Komu bi pomagale? Karkoli... Za začetek Vam zaupam svoje... Najprej bi poravnala vse svoje dolgove, majhne in nekoliko večje, da bi bila na "pozitivni nuli." Potem bi si nekje v mestu kupila simpatično majhno hiško - nič posebnega, pritličje in mansarda, okrog pa ravno toliko parcele, da bi imela prostor za majhno otroško igrišče, manjši bazenček, parkirišče in majhen vrtiček. Potem bi na različnih lokacijah v mestu kupila nekaj stanovanj, enosobnih ali največ dvosobnih, in bi jih oddajala v najem. Investicija bi se mi povrnila razmeroma kmalu, poleg tega pa bi bil to moj dohodek in pokojnina. Kupila bi si avto, ki si ga želim, opremila hišico po svojih željah in si izpolnila nekaj manjših materialnih želja, preostanek denarja pa bi investirala. Skratka, nič razsipniškega, vsaj po mojem mnenju ne. Še vedno bi hodila v službo, obdržala isto družbo (če bi me hoteli) in istega partnerja in še vedno bi naprej igrala Loto, v upanju na še eno sedmico...
|