Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 18.7.2009 10:44:47
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz jo imam ampak je odprta, ker sem dala mojemo sinku enkrat pa mu ni pomagalo.
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 18.7.2009 12:47:33
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz imam odprto, ima rok do 11/2010 Bolj kot to je pomalag sirup proti krčem od galenskih laboratorijev Z veseljem ti jih pošljem, ampak pošta pri nas šele v ponedeljek spet pošilja, torej bi jih dobila še v torek... Piši na ZS, mogoče si pa kje v moji bližini...
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 19.7.2009 7:51:39
|
|
|
|
frulica
|
sab simpleks nič ne pomaga,sem jih dobila že v bolnici.pa je sončeka še bolj mantralo.raje si pojdi kupit v avstrijo kapljice,ki so najboljše antiflat.res pomagajo
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 19.7.2009 12:23:32
|
|
|
|
Pacota
|
Antiflat kapljice iz Avstrije imajo isto ucinkovino (simetikon) kot Sab Simpleks, vendar v drugacnem razmerju. Nasi pupi so te bistveno bolj pomagale, kot Sab Simpleks. Mogoce pa skocis do Avstrije, ce si dovolj blizu...
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 19.7.2009 12:30:23
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz jih imam, ampak odprte. Glede tega koliko pomagajo pa to - enim ja, drugim ne. našemu so njabolj pomagale prav te .
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 19.7.2009 13:36:38
|
|
|
|
dinka
|
nisem, sem iz dolenjske. Se dajo te avstrijske kje kupiti preko interneta, bi poskusila tudi te, zakaj pa ne. Tezko da se bom odpravila v avstrijo ima mogoce kdo te avstrijske se za prodat, bi kupila tudi te?
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 19.7.2009 15:34:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jaz jih imam, ampak odprte. Glede tega koliko pomagajo pa to - enim ja, drugim ne. našemu so njabolj pomagale prav te . Isto.
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 20.7.2009 14:45:11
|
|
|
|
nia5
|
Sab simplex je naši še večjo s.ranje naredil, bolj priporočam Biogaia.
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 20.7.2009 15:13:46
|
|
|
|
dinka
|
jst dajem tudi bio gaia in sab simplex. Nam pomaga.
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 21.7.2009 9:59:05
|
|
|
|
dinka
|
kako se dajejo antflat kapljice, kolikokrat na dan? mi bo ena zrihtala in bomo poskusili tudi te. Mogoce bodo pa bolj pomagal kot sab simplex
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 21.7.2009 12:31:36
|
|
|
|
frulica
|
jaz ti pošljem te odprte sab simpleks,kajti jaz si za antiflat tudi morem fehtat da mi nekdo gre,ker imam šele tri mesece starega sineka..sporoči naslov,pa upam da ne bo vročina vplivala ,ko jih bom poslala po pošti
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 21.7.2009 15:14:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: dinka jst dajem tudi bio gaia in sab simplex. Nam pomaga. Jaz vseh kapljic ne bi skupaj mešala, ker imajo različne učinke. Ali ene ali druge.
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 22.7.2009 12:51:01
|
|
|
|
dinka
|
vsem hvala, dobili so v lekarni sab simpleks, tko da hvala vseeeno. Ja, mogoce pa res ni dobro mesat, sam bio gaia je itak probiotik, kakor da bi ful jogurta pojedel, to ne more skoditi, sab simplex pa ima cist drugi ucinek, tko da ne vem?
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 22.7.2009 13:02:22
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: dinka jst dajem tudi bio gaia in sab simplex. Nam pomaga. Jaz vseh kapljic ne bi skupaj mešala, ker imajo različne učinke. Ali ene ali druge. nima veze
|
|
|
|
RE: POTREBUJEM SAB SIMPLEKS 22.7.2009 13:34:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: dinka jst dajem tudi bio gaia in sab simplex. Nam pomaga. Jaz vseh kapljic ne bi skupaj mešala, ker imajo različne učinke. Ali ene ali druge. nima veze No jaz le pravim, da bi se ziher posvetovala ali pri P ali v lekarni. Zdravila so zdravila, še posebaj pa sem pazljiva pri svoji in nikakor ne gledam na te stvari, da nima veze
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Spanje celo nočxtinchyKdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč?
(Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)že kmalu po rojstvu (
37%)
do 6. meseca (
21%)
od 6. do 9. meseca (
10%)
od 9. do 12. meseca (
9%)
od 12. do 18. meseca (
8%)
po 18. mesecu (
16%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!