|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pismo iz Ljubljane
29.5.2005 21:05:49   
ronni
Hojla!!!
Z veseljem vam sporočam,da sva dobila odgovor s konzilija.:bravo::bravo::bravo:
Naročiva se lahko oktobra.
Do takrat torej prijeten,brezskrben dopust,jeseni pa bomo mogoče že trije.
Će pa ne, pa vsekakor hitro!!!!
Komaj čakava.:muca:
Saška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 9:03:34   
girly
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

čestitke!mogoče boste pa jeseni res že trije :)-

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 10:30:47   
tinkamiška
Saška, sem zelo vesela za vaju, pa da se ta vajina velika želja končno izpolni:bravo::bravo::bravo::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 10:46:51   
anadejka
Jest sm pa zdej kr mal žalostna ratala:(.
Saška ne narobe razumet,teb prvoščm vsenajboljš in :modri::roza:v prvo!!!

Ampak a veš tut midva greva na epruvetko,ampak morva dat čez še preglede in če bo vse po sreč bodo tudi najini papirji šli na konzilij tja enkrat konec junija.
G mi je reku da bova v postoku enkrat jeseni.Ampak če si ti ravnokar dobila papirje s konzilija in boš na vrsti oktobra,pol to pomeni da sem jest lahko srečna če bova sploh letos?!?!?!?:(:(:(:(Ohhhh jooooooj noooo pa zakaj se to tako vleče:grrr:!!!!!
Jest bi rada mela 1 km velik buši in rada bi že pestavla in se z vozičkom važno sprehajala!!!Pa kdaj bo že to:hudicek:!!!

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 10:58:33   
tinkamiška
Andrejka:rozica::rozica::rozica: veš kaj jst pa, ko berem kdaj punce dobivate datume, se mi zdi, da ni pretiranega vrstnega reda, tako, da nikoli ne veš kdaj gy boš dobila. Zato ne bit zdej žalostna, mogoče pa tudi vama dajo fajn datum:) Jst bom pa pesti stiskala zato:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa da s Saško potem čimprej zagledata:modri::roza:,+!!!

Tinka:)

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 11:03:37   
anadejka
Hvala Tinka,pa sej vem no,pa sej že to da bova :duda: dobila je full velik,pa kle neki težim če morm še par mescev počakat,sam včasih me kr neki prime pa ne morm bit tok močna.Ampak sej bo boljš,....važn da smo mi v soboto plato zabetoniral,pa da greva z :love: danes prstančke kupt,aja pa učer sm na lotu petico zadela,....ehhh no vidš sej ni tko slabo;)

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 11:06:42   
tinkamiška
Uuuau Andrejka, pr tep so se pa:angel::angel::angel: odločl, da te bojo mal zamotl ne?:) Ti pošiljajo taka lepa sporočilca:)

Kakšna prstančka bosta pa mela( belo zlato, rumeno,...)? Pa še hiška raste:)...

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 11:11:09   
anadejka
Ja pa vsej neki ane,če mi bog že enga :angel: v naročje noče vržt,bomo pa loto špilal pa Mekija kupl:)-...

Prstančki....še ne vem,jest sm jih že gledala pa mi je full ušeč en k je pol bel pa pol rumen zlato na sredini pa kamenček.Njegov bi bil pa glih tak sam brez kamčka.Bomo še vidl,za dons mi je oblubu da gre z mano,k ne morm kr sama naročt.una prodajalka me je pa že sita k zihr vsaj enkrat na teden tam visim pa sam gledam:ups:.

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 11:13:41   
anadejka
Saška full sory ker sem se tko urinla v tvoj post.Jest se ti opravičujem in ti še enkrat iskreno ČESTITAM pa ti želim še letos pikico pod srčkom!!!!:rozica::miska::angel::rozica::miska::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel:

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 11:20:52   
tinkamiška
Andrejka, sem vesela za vaju, da grejo vsaj ostale stvari po planu, mam pa občutek, da se vse neki postavla, tko kot bi blo treba, tak, da...:):rozica::rozica::rozica:

Saška, midve se pa itak dobiva na enem sokcu, pa počvekava!!!:rozica::rozica::rozica:

Lepo bodita:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 12:47:33   
buškica
čestitke Saška,

ko vidim da punce dobivate datume , tud mene mal stisne, ampak tud jest pridem na vrsto.

Če ne letos pa drugo leto , važno da pridem. Ane andrejka?

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 19:31:46   
ronni
;)Joj, Andrejka,kaj pa se mi opravičuješ-veš,mene take stvaričist nič ne motijo, še vesela sem,da ste se pogovarjale,ker jaz prej nimam časa.
Hvala obema za lepe želje!!!!!:rozica::rozica:
Andrejka, jaz te čist razumem. Veš, tud men je G. rekel, da bova na vrsti prej-da je čakalna lista,ko dobiš odgovor od 0-2 meseca-odvisno od števila pacientk.
Zdaj pa vidiš,da ni tako.Res je še vmes dopust, pa je kljub temu 3 mesece do oktobra. Ti boš pa dopust mogoče preskočila, pa boš manj čakala. Kaj pa če bova kje blizu skupaj? To bi bilo najbolj fino.
Sicer pa si tako zaposlena z lepimi stvarmi, da kar malo pozabi na vrsto. Glavno je,da bova imele :duda:!!!!!Pa sploh nekaj mesecev ni veliko, če ačunaš vse mesecedo sedaj, pa vse te grozne:hudicek:, pa kup testov,pa znakov,.....
Vsega tega bova kmalu rešene!!!!:metulj::angel:
Želim ti vse najlepše!!!!:muca:
Saška

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 19:38:59   
ronni
Buškica,tudi tebi hvala za čestitke. Veš,pred kratkim sem tudi jaz brala te datume,pa sem mislila-kje pa sem še jaz?
Potem pa vse skupaj hitro mine. Ko začneš s pregledi, je najlepše-čutiš, da se res vse skupaj začenja in ti sploh ni težko pačakat. Tudi moj :love: je bil tako vesel in ponosen, ko je začel hodit na preglede- menda ta občutek, da je aktiven in sodeluje.
Saj so ti ubogci res prikrajšani za veliko bolečin, pa še več tisti lepih stvari,ki jih nikoli ne čutijo-ko postanemo:nosecka:!!
Tudi jaz držim pesti zate, predvsem, da bi ratal prej,ko bosta sploh dobila kakšen datum!!!!!:metulj:
Saška

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pismo iz Ljubljane
30.5.2005 19:50:19   
aljča
Naj vam še jaz mojo informacijo povem.Januarja 2005 sva bila vpisana na čakalno listo,sedaj pa imava datuma za nadaljni postopek,če ne bo +; v petek 10.06.v Mb ambulanti.Na ta dan podpiševa papirje dobiva vsa navodila in recepte(zdravila).Postopek se bo pa začel potem po dopustu v mesecu avgustu tako, da bo lahko že rezultat viden v septembru.Men se je to zdelo zelo hitro ampak je res, da je Reljič reku, da nimamo več kaj velik čakat,če nama ne porata z IUI postopkom,ker se že tolk trudiva in pa sva že oba lepo čez 30 stara.Res pa je da so sedaj v mes dopusti ampak meni kar paše,ker mi je bilo tega čakanja in vožnje od februarja pa do sedaj maja kar malo preveč.Rabim novih moči in ponovnega zagona tako, da je sedaj pred nami dopust potem pa akcija naprej-seveda,če v tem tednu ne zvem da mi je le končno poratal v tretje z IUI-jem.
Punce ne obupat in držim vam pestke:miska::miska::miska:
L.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pismo iz Ljubljane
31.5.2005 19:47:11   
ronni
Aljča,jaz fejst držim pesti,da je že uspelo in da boste že na dopustu trije.
Drugače pa kot si rekla,z novimi močmi jeseni na IVF!!!!!!
Vse lepo ti želim!!!!:metulj::angel:
Saška

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?